Η σειρά “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή” επιστρέφει με νέα επεισόδια;

13


Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου με νέα συνεργασία και remake κωμικής σειράς στο MEGA μεταγραφή

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, επιστρέφουν στο MEGA και ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, έδωσε τα χέρια με το MEGA, όχι απλά για την δημιουργία μιας νέας κωμικής σειράς για το κανάλι, που φέτος κάνει διάλειμμα από τις κωμικές σειρές όπως φαίνεται μετά από δυο σερί σεζόν, αλλά ένα ριμέικ που προβλέπω ότι θα συζητηθεί.

Αναφέρομαι λοιπόν στην σειρά “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή”, που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στο MEGA το 2000, με πρωταγωνιστές τότε την Χρύσα Ρώπα, Ελένη Ράντου, Άβα Γαλανοπούλου, Ελένη Καστάνη, Πάυλο Χαικάλη και πολλούς πολλούς ακόμα καλούς ηθοποιούς. Να θυμίσω ότι τότε η σειρά είχε σταματήσει άδοξα, γεγονός που “ακολουθούσε” τον Αλέξανδρο Ρήγα για χρόνια, εξού και είναι έτοιμος πια να την επαναφέρει, ως ριμέικ, 24 χρόνια μετά, στο ίδιο κανάλι.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, και αναζητούνται ηθοποιοί καθώς είναι προφανές πως οι πρωταγωνιστές δεν θα είναι οι ίδιοι.

Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου με νέα συνεργασία και remake κωμικής σειράς στο MEGA μεταγραφή

Αφού ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός, βρεθούν οι υπόλοιποι συντελεστές και οι ηθοποιοί, θα μπει η σειρά σε γυρίσματα για να την δούμε βέβαια από την νέα, επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης (youfly)

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα αν δεν είναι οι ίδιοι ηθοποιοί θα έχει ενδιαφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς θα αντικατασταθούν Χαϊκάλης, Γαλανοπούλου και Τσιμιτσέλης σίγουρα δε θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον με τότε πιστεύω ότι το σενάριο αυτό θα έπρεπε να μεταφερθεί στο θέατρο και να γίνει θε;τελική παράσταση με πραγματικό τέλος αντί για ριμέικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι ηθοποιοί θα είναι άλλοι στην ουσία θα είναι σαν καινούργια σειρά

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους το περιμενα για χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το MEGA έχει και τα χρήματα και τα μέσα να προωθήσει τη σειρά ΑΛΛΑ

    βλέπω πάλι να προωθούν Ελιές και Ναυάγια και να πετάνε την κωμωδία κανένα Σάββατο ή αργά τη νύχτας μετά τις σαπουνόπερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω να μην προμοτάρουν τέτοια επιστροφή συγγραφικού διδύμου με μια ήδη επιτυχημένη σειρά. Θυμήσου το promotion για τους Συμπέθερους το 2021...

      Διαγραφή
    2. και τοτε η σειρα επαιζε αργα

      Διαγραφή
  5. Δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον με νέους ηθοποιούς. Η σειρά δε λατρεύτηκε από το σενάριο αλλά από τη μοναδικότητα των ηθοποιών που έπαιξαν τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνεις. Οι ατάκες που έμειναν μέχρι σήμερα σενάριο είναι.

      Διαγραφή
    2. Το σενάριο ήταν φοβερό!! Είχε τρελές ατάκες και οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί. Ο Ρήγας είναι έμπειρος και θα κάνει καλό casting.

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορεί να είναι με τους ίδιους ηθοποιούς με το ίδιο σενάριο. Έχουν περάσει 23 χρόνια, δεν μπορούν 50αρες να παίζουν 30αρες. Reboot, αυτό ζητάς, σε μια σειρά 5 επεισοδίων που κόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί ο κύκλος της... δεν γίνεται. Μόνο remake έχει κάποια λογική για τη συγκεκριμένη σειρά.

      Διαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η σειρά αυτή είχε μοναδικό κείμενο και τρελές ατάκες ή μία μετά την άλλη. Ταιριάζει με την εποχή καθώς αναφέρεται σε γυναίκες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σενάριο αυτής της θρυλικής σειράς ήταν το ταβάνι που έπιασε η ελληνική μυθοπλασία. Αυτό το κύμα κωμικής έμπνευσης που ξεκίνησε με τις πανέξυπνες ατάκες των ''Απαράδεκτων'' της Παπαδοπούλου το 1991 και συνεχίστηκε με τα ''Της Ελλαδος τα παιδιά'', τη ''Ντόλτσε Βίτα'', τους ''Δυο ξένους'', τα ''Εγκλήματα'', το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' κτλ και κορυφώθηκε 10 χρόνια μετά με το ''Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή''. Μέσα σε 7 επεισόδια έδωσε ατάκες και αγαπημένους χαρακτήρες που άλλες σειρές δεν έδωσαν ούτε σε σε 3-4 σεζόν. Συνδύασε άψογα δραματικές με κωμικές στιγμές και κοινωνική κριτική. Και έδεσε ένα φοβερό all star cast ηθοποιών. Αυτό το επίπεδο δεν το άγγιξε ποτέ ξανά η ελληνική μυθοπλασία τα επόμενα χρόνια και τελικά μετά το 2009 βυθίστηκε στο τέλμα.

    Γι'αυτό και θεωρώ από δύσκολο έως ακατόρθωτο να πετύχει το ριμέικ. Πρώτον οι σεναριογράφοι είναι κουρασμένοι πια μετά από τόσες δεκαετίες και όπως είναι λογικό δεν έχουν την έμπνευση που είχαν 23 χρόνια πριν. Δεύτερον πολύ δύσκολα θα βρεθούν ηθοποιοί που να είναι αντάξιοι των προηγούμενων που έχουν ταυτιστεί με τους ρόλους. Τρίτον πλέον ζούμε σε εποχές πολιτικής ορθότητας άρα μια μαύρη κωμωδία πρέπει να είναι ''μαζεμένη'' στα αστεία και στις βιτριολικές ατάκες. Πολύ πολύ πολύ δύσκολα λοιπόν θα πετύχει το εγχείρημα. Το πιθανότερο θα προκύψει μια μέτρια διασκευή του πρωτότυπου όπως γίνεται με τα περισσότερα ριμέικ και σίκουελ παγκοσμίως. Ελπίζω να με διαψεύσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !