Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Βίκυ Καγιά δεν έχει ανάγκη να μπαίνει σε δηλώσεις να απαντάει και να ξανααπαντάει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στην κάμερα του OPEN Weekend μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και δεν παρέλειψε να τονίσει ποιοι είναι οι κερδισμένοι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αλλά και οι χαμένοι. Ποιο το μέλλον της στο Happy Day; Τι είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου και πώς σχολίασε την “κόντρα” ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Η αγαπημένη τηλεκριτικός και δημοσιογράφος απαντάει σε όλα.

Πρώτα απ’ όλα, η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν παρέλειψε να τονίσει ότι συνεχίζει κανονικά την επόμενη σεζόν στο Happy Day. «Συνεχίζουμε να είμαστε happy, μετά από συζητήσεις τελικά όλα καλά και συνεχίζουμε για έκτη σεζόν, εγώ πλέον».

Σχετικά με το αν θα δούμε αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής επεσήμανε ότι «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει». «Απ’ ότι καταλαβαίνω αυτό είναι το ζητούμενο και για τον σταθμό», πρόσθεσε.

Όσον αφορά για το ποιοι είναι οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της τηλεόρασης, ανέφερε ότι κερδισμένοι είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. «Είναι ένα δίδυμο όπου ως δίδυμο σώθηκε από πολλά και είναι μία χρονιά που τους πήγε πάρα πολύ καλά. Κερδισμένη είναι επίσης η Ζήνα Κουτσελίνη. Όλοι οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με το κοινωνικό ρεπορτάζ και λόγω της επικαιρότητας αναδείχθηκαν».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην κάμερα του OPEN Weekend δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη λήξη της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου. «Είναι κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, μη σας πω ότι είχε αποφασιστεί ήδη από την αρχή της σεζόν», τόνισε. «Ωστόσο, νομίζω ότι η τηλεόραση έχει αποδείξει ότι υπάρχει θέση και δουλειά για όλους. Ελπίζω και εύχομαι να βρει αυτό που της ταιριάζει πραγματικά και το πάθημα, αυτά που γράφτηκαν δηλαδή οι αρνητικές κριτικές να μετουσιωθούν σε μία καλή κριτική και να γίνουν πράξη και να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Αυτή είναι η ουσία της κριτικής», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος επεσήμανε ότι δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα σχετικά με το Breakfast@Star, αφού το κανάλι έχει επικεντρωθεί στο GNTM. «Πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και πρέπει κάπου να καταλήξουν. Όπου να ‘ναι θα έρθουν οι απαντήσεις για το STAR, αλλά έχει καθυστερήσει όντως».

Σχετικά με τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι θα πρέπει λιγάκι να κατεβάσουν τους τόνου.

«Η Βίκυ Καγιά δεν έχει ανάγκη να μπαίνει σε δηλώσεις να απαντάει και να ξανααπαντάει. Είναι σε μία θέση ισχύος, σε μία θέση που πραγματικά το ‘χει. Το σίριαλ που έχει προκύψει τελευταία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου, ποιος έφυγε και γιατί έφυγε κλπ αυτά τα έχει γράψει ιστορία».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island, όπως είχε γράψει και στο youfly.com. «Θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή, δεν ξέρω για κάτι άλλο. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο αν δουλευτεί σωστά έχει πράγματα να δώσει. Ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, δεν έχει πάει, όπως περίμεναν κάποιοι ότι θα πήγαινε».

Τέλος, η τηλεκριτικός σχολίασε για την Ελένη Μενεγάκη ότι η «Ελένη είναι η Ελένη. Η Ελένη αυτό θέλει να κάνει, εκεί περνάει καλά. Αυτό κάνει». Σχετικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, επεσήμανε ότι τολμάει να πει πράγματα, που σπάνια μπορούν να κάνουν άλλοι στην τηλεόραση.

«Δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση για να γίνουμε αρεστοί πολλές φορές δεν τολμάμε να πούμε τη διαφορετική άποψη. Ο Ανδρέας είναι από τα πρόσωπα που μπορούν να το κάνουν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !