Αμάντα Γεωργιάδη: Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά – Ποιο είναι το «γούρι» της για τον τελικό της Eurovision 2022

0



Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico ετοιμάζεται να δώσει η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το «Die together», διεκδικώντας την καλύτερη θέση για την Ελλάδα στον τελικό της 66ης Eurovision, που θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ απόψε στις 22:00.

Το τραγούδι της Ελλάδας θα παρουσιαστεί στην 17η θέση, μετά από το Βέλγιο και πριν από την Ισλανδία. «Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Έλληνες», είπε η 25χρονη τραγουδίστρια

Η Αμάντα Γεωργιάδη μίλησε στο «Secret» δηλώνοντας: «Το χειροκρότημα του κόσμου στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που μου έστειλαν, για την υποστήριξή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά. Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Έλληνες».

Στην ερώτηση αν έχει κάποιο γούρι μαζί της είπε: «Συνήθως δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά από την αρχή του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι και τώρα έχω τη σημαία της Ελλάδας μαζί μου».


Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί είναι το «Die together», το οποίο έχει γράψει η ίδια μαζί με τον Bjorn Helge Gammelsaeter και αναφέρεται σε μια αληθινή ιστορία αγάπης. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή με δημιουργία της Celia Kritharioti, ενώ τη χορογραφία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !