Γιάννης Βογιατζής: «Συνάδελφοι μου δεν αναφέρονται ποτέ στο όνομα μου»

0


Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε, μέσα σε όλα, άγνωστες ιστορίες πίσω από τις επιτυχίες «Όμορφη πόλη» και «Σου το πα μια και δυο και τρεις».



Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 1962 με παίρνει τηλέφωνο ο Θόδωρος Κρίτας για να μου πει πως ήθελε κάτι να μου πει ο Μίκης Θεοδωράκης. Για να συμβουλευτώ κάποιον πήρα τον διευθυντή της εταιρίας μου και μου είπε αμέσως «σήκω και πήγαινε γρήγορα! Δεν χάνονται αυτές οι ευκαιρίες». Έτσι έκανα γνωστή την «Όμορφη πόλη», συγγνώμη που το λέω για τους συναδέλφους μου που δεν αναφέρονται ποτέ στο όνομα μου, καλά κάνουν οι άνθρωποι, δεν με νοιάζει πια. Αλλά δεν αναφέρει κανένας ότι το τραγούδι αυτό το πρωτοτραγούδησε ο Βογιατζής και το έκανε γνωστό στην Ελλάδα».




«Όταν με φώναξαν να τραγουδήσω για τις ανάγκες μιας ταινίας το «Σου το πα μια και δυο και τρεις», εντάξει καλό ήταν αλλά… Με έπεισαν λέγοντας μου ότι θα παίξει μπουζούκι ο Ζαμπέτας! Εγώ τον Ζαμπέτα τον έβλεπα σαν ένα θηρίο του μπουζουκιού, ένα ν συνθέτη που ήταν οργανοπαίκτης και αναρωτήθηκαν αν όντως θα μου παίξει εμένα. Δέχθηκα λοιπόν να πω αυτό το τραγούδι και το βάλαμε στην ταινία» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βογιατζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !