Ελένη Μενεγάκη για τον Τζώρτζη Μονογυιό: «Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό, φρέσκο αγόρι»

0

Για τον τραγικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού μίλησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια έκανε και μια αποκάλυψη.

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, στην αρχή δεν κατάλαβα καλά. Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω.

Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι, αυτό που λέμε, δεν είναι η ώρα σου. Είναι αυτά τα απρόβλεπτα που λες… είναι δυνατόν;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.


Η Ελένη Μενεγάκη είπε επίσης: «Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκινήτου, από ταχύτητα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !