Ποιους υποδέχεται απόψε στο εξομολογητήριο ο Θέμης Γεωργαντάς;

Χρήστος Παναγούλης
0


Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την ταλαντούχα ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη και τον συνάδελφό της Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Η Ντόρα αποκαλύπτει στον Θέμη ότι δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της ως ηθοποιό, αλλά τελικά ο χώρος της υποκριτικής κατάφερε να την κερδίσει απόλυτα. Απαντάει αινιγματικά για την προσωπική της ζωή και γιατί δεν έχουμε μάθει κάτι για κάποια σχέση της. Στην παρέα τους έρχεται όμως και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και μιλάει για την μεταξύ τους συνεργασία, ενώ αποκαλύπτει στον Θέμη και την άποψή του για τις «παράλληλες σχέσεις». Οι δύο καλεσμένοι του Θέμη «Δίνουν Ρεσιτάλ» και απολαμβάνουμε τις υποκριτικές τους ικανότητες στον αυτοσχεδιασμό, λίγο πριν η Ντόρα μπει στο εξομολογητήριο για νέες, πικάντικες αποκαλύψεις.

Η βραδιά κλείνει με την εξομολόγηση μιας ακόμα αγαπητής ηθοποιού, της Βέρας Μακρομαρίδου. Τι θα έκανε η Βέρα αν έπιανε επ’ αυτοφώρω με άλλη γυναίκα τον άντρα της καλύτερής της φίλης; Καταπέλτης στις απαντήσεις της, θα δώσει σκληρή μάχη με την Ντόρα για υψηλές θέσεις στο τσαρτ Αγιότητας.

Κάθε Παρασκευή… After Dark και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !