Φοίβος Παπαδάκης: «Η δημοσιογραφία είναι σαν μικρόβιο,γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Παπαδάκη»

0

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day. Ο νεαρός δημοσιογράφος,μέσα σε ολα μιλησε για την σχέση του με τον πατέρα του.

«Από τα 18 μου δουλεύω σε σάιτ. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ. Αναπόφευκτα ακολούθησα αυτόν τον δρόμο, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βρεθώ τηλεοπτικά πλάι στον πατέρα μου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ! Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον οπότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσουμε.Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».


«Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξη του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος»» ειπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !