OPEN: Αυτά θα είναι τα πρόσωπα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

1

 


Ενα μικρό ντέρμπι έπαιξε ανάμεσα στην Κάτια Μακρή και την Πόπη Τσαπανίδου για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN – όπως πρώτη σας ανέφερα – μετά την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη αλλά φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθη.

Ετσι, από τη νέα σεζόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Παιανίας θα εκφωνεί η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία πήρε τα χρήματα που ήθελε για να αφήσει τον σχολιασμό στον ΑΝΤ1, το εγγονάκι της στο Αμστερνταμ και γενικά την ησυχία της επιστρέφοντας σε ένα ρόλο γνώριμο. Κι αυτό γιατί πριν από τέσσερα χρόνια και για ένα χρόνο βρέθηκε στο τιμόνι του μεσημεριανού δελτίου του STAR όχι με μεγάλη επιτυχία τότε. Ωστόσο, θεωρείται πιο έμπειρη στο κομμάτι αυτό από την Κάτια Μακρή και ένα πρόσωπο φυσικά που στηρίζεται από τον Διευθυντή Ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Από την άλλη, τα Σαββατοκύριακα παραμένει στο κεντρικό δελτίο ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σταθμό και αποτελεί την ησυχη δύναμη του δελτίου με εμπειρία και εγκυρότητα που δεν βρίσκεις πλέον εύκολα αποφευγόντας παράλληλα τις πολλές κουβέντες αλλά και ίντριγκες. Η Νικη Λυμπεράκη θα πει το τελευταίο της δελτίο την Παρασκευή 30 Ιουλίου κλείνοντας πισω της την πόρτα του OPEN μετά από δυο – δύσκολα – χρόνια και με το κεφάλι ψηλά καθώς το τελευταίο διάστημα σημειώνεται άνοδος στα ποσοστά τηλεθέασης του δελτίου.


Πηγή: tinamess

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυ καλή επιλογή η Τσαπανίδου όπως ξανασχολίασα αλλά από την άλλη λυπάμαι που φεύγει η Λυμπεράκη. Ηταν πολύ καλή στην παρουσίαση και με ένα δελτίο αρκετά ισορροπημένο - το μοναδικό από τα δελτία των μεγάλων καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !