Γιάννης Πρετεντέρης: Η πρώτη αντίδραση του μετά την ανακοίνωση του Mega...

Άρης Κατσιφής
5

 


H ανακοίνωση έγινε και από τον Σεπτέμβριο, o Γιάννης Πρετεντέρης θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA ενώ αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος ενημέρωσης και ειδήσεων.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο ίδιος έγραψε στο twitter «Back» κάνοντας έτσι το πρώτο σχόλιο για την επιστροφή του στο Mega.

Δείτε την ανάρτησή του:



Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σοβαρα τωρα??? Φέρνουν πίσω εναν απο τους πιο αντιπαθητικούς στο κοινό δημοσιογράφους, εντελώς βαμμένο πολιτικά και συνδεδεμένο με τις χειρότερες εποχές του original Mega?

    Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για νούμερα αλλά μόνο για στοχευμένη προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια λέτε μερικοί και για τον Ευαγγελάτο και σκίζει αρα η επιτυχία είναι ήδη δεδομένη γιατί και η αριστεροί θα κάθονται να δουν τι θα λέει ο Πρετεντέρης για να τον βρίζουν και οι δεξιοί που θα θέλουν να βλέπουν που θα παίρνει το μέρος της Κυβέρνησης 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @TV. Πρώτον τον Ευαγγελάτο δεν τον βλέπεις για να δεις... ειδήσεις, πόσο μάλλον πολιτικές. Εξάλλου ο Ευαγγελάτος δεν θεωρείται βαμμένος κάπου πολιτικά. Τουλάχιστον στη παρουσίαση τον εκπομπών του. Άλλα του σούρνουν, όχι όμως πολιτικά βαμμένη παρουσίαση ειδήσεων. Ποτέ δεν του το χρέωσαν αυτό, ούτε στο αλτερ, ούτε στον άλφα, ούτε στον αντ1. Δεύτερον αυτό που λες ότι θα βλέπουν Πρετεντέρη για να τον βρίζουν... έχει αποδειχτεί χρόνια τώρα από τον σκάι ότι αυτό δεν ισχύει και το δελτίο του δεν ανεβαίνει με τίποτα και είναι πάντα σε συγκεκριμένα ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο νεανικό κοινό δεν βλέπουν τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ και γενικά όλες τις ενημερωτικές εκπομπές αλλά στο σύνολο δηλαδή οι μεγαλύτερες ηλικίες που βλέπουν ως επί το πλείστον τέτοιες εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων σκίζει επίσης και τον Ευαγγελάτο τον έχουν κατηγορήσει πολλές φορές για δεξιό και παπαγαλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στο Mega που βρήκε έναν ακόμη λόγο για να μας πείσει να μην βλέπουμε δελτία ειδήσεων ούτε του χρόνου. Πάντα τέτοια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !