Έλενα Ακρίτα: «Με τους σκ@@ψυχους δεν θέλω να έχω σχέση»

0


Στο πρώτο "The Tonight Show " της χρονιάς βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Ακρίτα. Η γνωαυτή δημοσιογράφος και συγγραφέας,  είναι από τις γυναίκες που πολλές φορές οι τοποθετήσεις της  προκαλούν. Η ίδια μίλησε στο talk show για όλα και  αναφέρθηκε και στις κόντρες της με διάσημα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Για το τι γνώμη πιστεύει πως έχει ο κόσμος για την ίδια ειπε:

 "Από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούσαν πολύ και αυτούς που δεν με γουστάριζαν και τα τελευταία χρόνια με την πολιτική, αυτό το χάσμα έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο. Να σου πω όμως γιατί δεν με νοιάζει; Δεν με νοιάζει διότι αυτό που λένε ότι πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και όλοι μια γροθιά, εγώ δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι μια γροθιά με κανέναν. Θέλω να είμαι μία γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται με έναν ελεύθερο τρόπο, που έχουν ανοιχτά μυαλά, καρδιές, που αγαπάνε και στηρίζουν τον κόσμο. Με τους άλλους ούτε "καλημέρα" που λένε. Δεν έχω λόγο. Με τους σκ@@ψυχους δεν θέλω να έχω σχέση, δεν μπορώ να έχω τοξικούς ανθρώπους ούτε στη ζωή μου, ούτε στο timeline μου, πουθενά, δεν θέλω, απλά. Δεν έχω λόγο με τον φασίστα να είμαι αγαπημένη βρε, ούτε με τον ομοφοβικό, ούτε με τον κακοποιητή, ούτε με κανέναν".

Για το αν θα έπρεπε να είναι η άξια συνεχίστρια  της μητέρας της, ανέφερε πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλούς διαννοούμενους υψηλού επιπέδου, όμως αισθάνεται χορτασμένη, αφού όπως τόνισε  πέρασε από πολλά και διαφορετικά στάδια. "Πέρασα από πάρα πολλά στάδια. Από την πολιτικοποίηση του Ρήγα που ήταν τότε ΚΚΕ εσωτερικού, από το δεν με νοιάζει παρά μόνο τι γόβα θα φορέσω, στους μεγάλους έρωτες, στα μεγάλα πάθη, στα χωρίσματα, στις ανταύγιες στα μαλλιά. Γι' αυτό και νιώθω χορτασμένη. Γιατί χορτασμένος δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που μπορεί να έχει πάει με 100, που δεν έχω πάει με 100, αλλά ο άνθρωπος που έχει περάσει από πάρα πολλές φάσεις και έχει πολλές διαφορετικές παραστάσεις" σχολίασε.

 Κλείνοντας,μίλησε για τις κόντρες με Έλληνες διάσημους που βλέπουμε κατά καιρούς.

"Δεν έχω ανάγκη τέτοιου είδους δημοσιότητα και όλα αυτά τα χρόνια μόνο δυο φορές έχω δεχθεί μηνύσεις που να μου ζητάνε πράγματα. Μια από αυτές είναι και αυτή με τον Μάρκο Σεφερλή και στη συγκεκριμένη δίκη κατά πάσα βεβαιότητα θα πάω. Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον Μάρκο Σεφερλή, ήξερα μόνο τη γυναίκα του παλιά που ήταν ένα αξιολάτρευτο και εξαιρετικό πλάσμα. Δεν προσπάθησα να τα βρω εξωδικαστικά με τον Μάρκο Σεφερλή και δεν προσπαθώ να τα βρω εξωδικαστικά με κανέναν, γιατί παραμένω στο κείμενό μου" τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !