Δάκης,Μπίγαλης,Μαντώ: Αρνήθηκαν να βρεθούν στην εκπομπή του Παπαδόπουλου χωρίς να πληρωθούν

0

 


Τελευταία στιγμή αποφάσισαν ο Δάκης, ο Κώστας Μπίγαλης και η Μαντώ να μην παρουσιαστούν στην εκπομπή, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το περασμένο Σάββατο.  Σύμφωνα με το "Happy Day", η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς η παραγωγή του καναλιού,αρνήθηκε  να πληρώσει τους καλλιτέχνες με την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση σε εκπομπή 

Στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μίλησαν και οι τρεις καλλιτέχνες. Ο Κώστας Μπίγαλης είπε: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Και από αλλά κανάλια. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους».

Στην συνέχεια η Μαντώ δήλωσε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Απλά έφτασε ο κόσμος στο χτένι».

Ενώ ο Δάκης είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν πληρώνει τους τραγουδιστές. Γιατί να μην πληρωθούμε ένα συμβολικό ποσό;» είπε, μεταξύ άλλων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !