Ώρα για φαγητό: Το εβδομαδιαία μενού

0

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πιστή στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, μπαίνει στην κουζίνα της και ετοιμάζει νόστιμα, λαχταριστά αλλά και εύκολα και υγιεινά πιάτα. Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 11.30 είναι Ώρα για Φαγητό στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου – Εύκολα και Υγιεινά

Η Αργυρώ ανοίγει την εβδομάδα παραμένοντας πιστή στην αγαπημένη της συνήθεια να ετοιμάζει κάθε Δευτέρα εύκολα και υγιεινά πιάτα. Έτσι, λοιπόν, μας δίνει απλά υλικά και βήματα για ένα νόστιμο πιλάφι με πλιγούρι και λαχανικά. Στην κουζίνα της υποδέχεται τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου και μαζί ετοιμάζουν τη διάσημη μακαρονάδα με άρωμα Ιταλίας τη γνωστή σε όλους «αλά νόρμα» με πλούσια γεύση μελιτζάνας. Όσο για το τέλος, η

πρόταση είναι αρκετά γλυκιά, πολύ υγιεινή και για όλες τις ώρες: παξιμαδάκια

χωρίς γλουτένη.


- Advertisement -


 



Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Μαγειρικό Σχολείο

Το σημερινό μάθημα του μαγειρικού σχολείου, δεν είναι μόνο εύκολο αλλά και ιδιαίτερα απολαυστικό. Η Αργυρώ μάς μαθαίνει να φτιάχνουμε μπισκότα με άρωμα βουτύρου, εντυπωσιακά lamingtons, βουτηγμένα σε πλούσια σοκολάτα και ένα παχύ στρώμα καρύδας και για το τέλος τα πιο νόστιμα μπατόν σαλέ που τα συνοδεύουμε με μπλε τυρί.


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου – Γλυκά και Αλμυρά

Η Αργυρώ ετοιμάζει αλμυρές και γλυκές λιχουδιές στο ταψί. Μια ιταλική στράτα με λουκάνικα και μπόλικα τυριά που θα μας εντυπωσιάσει, αλλά και μια παραδοσιακή και διαχρονική συνταγή όπως είναι η μπομπότα με πλούσια γεύση φέτας και γιαουρτιού. Ο επίλογος της εκπομπής είναι γλυκός και με άρωμα εποχής όπως είναι το μήλο. Αναποδογυριστή μηλόπιτα, λοιπόν, που θα συνοδευτεί με μια απολαυστική κρέμα τυριού.




Πέμπτη 1 Οκτωβρίου – Μαγειρεύουμε Παρέα


Το κοτόπουλο δεν θα μπορούσε να λείπει από το μενού της Αργυρώς. Σήμερα, το μαγειρεύει αλα κρεμ με ρύζι και λαχανικά. Όσο για τη δεύτερη συνταγή της ετοιμάζει ένα λαχταριστό στρόμπολι με αλλαντικά και τυριά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Στην κουζίνα της καταφτάνει ο γνωστός pastry chef Θανάσης Σταμούδης και μαζί ετοιμάζουν μια  εντυπωσιακή lemon pie με πλούσια κρέμα λεμονιού και σαντιγί με άρωμα λάιμ.


Παρασκευή 2 Οκτωβρίου – Νόστιμα και Λαχταριστά

Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά η έμπνευση της Αργυρώς παραμένει αστείρευτη και… προνοητική για το σαββατοκύριακο που καταφτάνει. Ετοιμάζει ένα νόστιμο και εντυπωσιακό πιάτο με αβγά στον φούρνο με ζαμπόν γαλοπούλας και ροζέτες λαχταριστού πουρέ. Για τη συνέχεια στρέφεται στην παράδοση και φτιάχνει ένα εύκολο κολοκυθομπούρεκο με έντονο άρωμα Κρήτης και μάλιστα χωρίς φύλλο κάτι που κάνει την παρασκευή του ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Όσο για το επιδόρπιο, ετοιμάζει την πιο νόστιμη μουσταλευριά με άρωμα μαστίχας και καβουρδισμένα αμύγδαλα και σουσάμι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !