Ξανά στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη

Χρήστος Παναγούλης
1

Με την εκπομπή της να αναβάλλεται τελευταία στιγμή την περασμένη Δευτέρα, καθώς βασικοί της συνεργάτες δεν προσήλθαν στον Alpha γιατί έπρεπε να κάνουν ιατρικές εξετάσεις, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά από ένα βίντεο με ωραίες εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, η Ελένη Μενεγάκη είπε τα εξής:

“Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε. Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια… Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”; Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας”. 

“Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες”, κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος χρειάζεται και λίγη ψυχαγωγία. Δεν είναι δυνατόν όλη τη μέρα να έχουμε μια ενημέρωση η οποία στο τέλος επαναλαμβάνεται και γίνεται κουραστική. όλος ο κόσμος κάθεται σπίτι του και τον έχει πιάσει κατάθλιψη. έχει τρομοκρατηθεί. Αυτό που χρειάζεται και λείπει είναι η καλή ψυχαγωγία που θα του κρατήσει συντροφιά αυτή τη δύσκολή περίοδο. Σειρές, ταινίες κατά προτίμηση κωμωδίες και ευχάριστες εκπομπές με λίγο πιο ανάλαφρο περιεχόμενο είναι απαραίτητες στο κόσμο αυτή τη στιγμή σε μεγαλύτερες δόσεις. Όλα με μέτρο και σωστή αναλογία. Η κατάσταση έχει ξεφύγει στο τηλεοπτικό χάρτη. Πρέπει να παρέχεται στο τηλεθεατή το δικαίωμα της επιλογής και χρονικά πότε θα δει αυτό που θέλει. όχι όλοι τα ίδια, την ίδια χρονική στιγμή. Ας παίξουν εναλλακτικά. όταν ο ένας ενημερώνει ο άλλος να ψυχαγωγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !