Αποκαλυπτικό: Η ένταση της Καινούργιου για το χαμηλό lead in και η ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Ένταση στο OPEN!

Αφορμή στάθηκε ένα χθεσινό ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο παρασκήνιο της εκπομπής της σχετικά με το γεγονός ότι η ενημερωτική εκπομπή που προηγείται καθυστερεί να ρίξει αυλαία.

Συγκεκριμένα, το «Ώρα Ελλάδος 7» ολοκληρώνεται συνήθως κάποια λεπτά αργότερα από το προβλεπόμενο, με αποτέλεσμα το «Ευτυχείτε» να καθυστερεί την έναρξη του και που έχει ως αποτέλεσμα  το πρώτο μισάωρο να ζορίζεται πολύ στους πίνακες τηλεθέασης, συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό και να βγαίνουν εκτός  σκαλέτας . Έτσι, διάφοροι παρόντες στο κανάλι την άκουσαν να διαμαρτύρεται έντονα για την κατάσταση αυτή λέγοντας τη φράση στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη «Μου αρέσει Θέμη που μου λες να μείνουμε στο OPEN».

Η παραπάνω έγκυρη πληροφορία έρχεται να «κουμπώσει» με ένα ρεπορτάζ που είναι εδώ και καιρό γνωστό. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΙ για την πρωινό-μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο εκείνη θέλει να έχει στο πλευρό της τον Θέμη Μάλλη, που τον θεωρεί βασικότατο πυλώνα της επιτυχίας της στην πρωινή ζώνη του OPEN. Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί κάποια τέτοια κίνηση, καθώς μη ξεχνάμε πως έχει τη διεύθυνση όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του σταθμού.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τη θέση του καναλιού που υποστηρίζει ότι είναι στην διακριτική του ευχέρεια η ανανέωση του +1 στο συμβόλαιο της, κάτι που το περιβάλλον της αμφισβητεί ότι μπορεί να γίνει αυτό μονομερώς.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έκανε η μύγα κ... και δεν μπορώ να πω την συνέχεια. Απλά έχω μια απορία. Πώς θα κολλήσει η Κατ Κεν στο ΣΚΑΙ; Θέλει ο σταθμός σκληρό μεσημεριανό με διλήμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιτυχία δημιουργεί και αλαζονεία. Γιατί να διακινδυνεύσει ένα προϊόν που το κανάλι και η ίδια έχτισαν με σταθερά βήματα? Εξάλλου, κι εκείνη δεν έδινε πάντοτε ισχυρό lead-in στο επόμενο πρόγραμμα. Τώρα συμβαίνει αυτό με την Λίνα Δρουγκα στο δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκεψε και η Καινούργιου που συλλαβιζει ότι της λένε στο ακουστικό και δε μπορεί να μιλήσει. Και τη βλέπουν επειδή είναι η τραγική Μεϊμαρίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. maria13 Εδώ πήρανε τον Λιάγκα στην Καινούριου θα κολλήσουνε;; Το πιο πιθανό θα ήταν να πάρει την θέση του. Εγώ βλέπω αν γίνει αυτό να πάει στο 10-12 και 12.00 να μπαίνουν οι αταίριαστοι όπως τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δίκιο έχεις Κωστή. Ο ΣΚΑΙ τα τελευταία χρόνια όσο πάει και αναβαθμίζεται. Από τα ριαλιτυ στον Λιαγκα και την Καινούργιου. 😃😃😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά το μεγάλο πρόβλημα τα 5 λεπτά άλλες και άλλες εκπομπές ξεκινάνε λίγο ποιο μετά το 5λετο την πείραξε.
    Έρε τι θα ακούσουμε ακόμη.
    Το Σκάι όλο γκάφες κάνει... Την Τατιάνα είχε τον Λιάγκα έφερε και έκανε μία τρύπα στο νερό γιατί δεν θέλει κιτρινίλα και θέλει άλλο στυλ εκπομπή.
    Και με την Κατερίνα Τα ίδια θα είναι αν δεν την αφήσουν να κάνει αυτό που ξέρει καλά.
    Τι νομίζει το Σκάι ότι αυτά που θέλει να γίνουν είναι τόσο σίγουρο ότι θα τραβήξουν? ΑΜ ΔΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !