Σάββας Πούμπουρας: «Το πρόβλημα θα ήταν εάν δεν την “έπεφταν” στην εκπομπή…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε, στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, για όσα σχόλια δέχτηκε εξαιτίας ανάρτησεις του στο Twitter με την οποία και προέτρεπε τους επικριτές του να… κάνουν καλύτερα εκείνοι το “Best Friend’ s Fear”. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, στους παρουσιαστές που έχουν εκφραστεί σκληρά μέχρι σήμερα για την εκπομπή που παρουσιάζει!

“Στο Twitter μιλάω και για άλλες εκπομπές. Πάντα λέω την άποψη μου σαν τηλεθεατής. Όπως και στην εκπομπή που κάνω τώρα, ο τρόπος που εκφράζομαι είναι σαν τηλεθεατής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας. “Δεν έχει να κάνει που είμαι παρουσιαστής. Στο Twitter είμαι με τα παιδιά και σχολιάζουμε και κράζουμε μια εκπομπή. Έτσι το βλέπω εγώ. Και να μην είχα κάνει εγώ το Best Friend’s Fear θα μπορούσα να πω σε κάποιον να πάει να κάνει τις φάρσες και να τις κάνει καλύτερα|.

Όσον αφορά πρόσωπα σαν τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Νίκο Μουτσινά, οι οποίοι έχουν εκφράσει δημόσια την αντίθεση τους με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ο παρουσιαστής απάντησε πως “οι άνθρωποι της τηλεόρασης βλέπουν κάτι, το κρίνουν και το σχολιάζουν. Οι εκπομπές αυτές σχολιάζουν άλλες εκπομπές. Τι να κάνω; Να τους πω να μην σχολιάζουν το Best Friend’s Fear;Το πρόβλημα θα ήταν εάν δεν την “έπεφταν” στην εκπομπή… Η εκπομπή, ναι, έχει σκληρά κομμάτια… Δεν είπε κανένας ότι η φάρσα πάντα προκαλεί γέλιο και έχουμε γυρίσματα, τα οποία είναι σκληρά, δεν προκαλούν καθόλου γέλιο αλλά σφίξιμο στο στομάχι. Όταν κάθομαι, λοιπόν, να δω σαν τηλεθεατής την εκπομπή μου, που χαίρομαι πολύ που την βλέπω, πάλι έχω σφίξιμο στο στομάχι”.

 Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν αισθάνεται ο ίδιος πως κάποιες φορές έχει χαθεί το μέτρο, ο Σάββας Πούμπουρας αναρωτήθηκε νόημα “ποιο είναι το μέτρο; Για να τους ηρεμήσω όλους… Δεν πέθανε κανένας”!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !