«Χαντακώνεται» ο Σεργουλόπουλος…

Χρήστος Παναγούλης
0

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνεχίζει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι, “Divided”, στην απογευματινή ζώνη του Alpha, αν και όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και πολλοί οι τηλεθεατές που θυμούνται την ύπαρξή του. Φυσικά οι συνθήκες δεν βοηθούν, αφού το κανάλι διανύει μία από τις χειρότερές του χρονιές, ενώ στη συγκεκριμένη ζώνη είχε πρόβλημα ο σταθμός από την περασμένη σεζόν.

Όμως, η επιλογή του συγκεκριμένου παιχνιδιού μόνο καταστροφική μπορεί να χαρακτηριστεί. Από τους περίπλοκους κανόνες και το αδιάφορο concept έως το σκοτεινό και «αντί-τηλεοπτικό» πλατό, που είναι λες και το παιχνίδι σχεδιάστηκε για να διώξει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Alpha.  

Είναι μάλιστα απορίας άξιον πώς ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση με μία τέτοια εκπομπή, αφού όπως ο ίδιος o παρουσιαστής έχει δηλώσει, απείχε τόσο καιρό τηλεοπτικά επειδή δεν είχε βρεθεί κάποιο concept που θα ήθελε να παρουσιάσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για έναν πολύ ικανό και έμπειρο παρουσιαστή, ο οποίος χαντακώνεται από το κανάλι και χρεώνεται μία αποτυχία για την οποία δεν ευθύνεται ο ίδιος...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !