Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

12
Με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει το Καφέ της Χαράς αλλά και το Best Friend's Fear στον ΑΝΤ1 , παρά την προσθήκη το MY STYLE ROCKS - GALA αλλά και του Τιτανικού στο STAR. 
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54
Αναλυτικά:
Αν ήμουν πλούσιος 13,4 (μέχρι 16,0)
Καφέ της Χαράς 33,5 (μέχρι 38,6)
Best Friend's Fear 29,4 (μέχρι 32,6)
Θα γίνει της πολυκατοικίας 8,0 (μέχρι 11,1)
My style rocks GALA 12.2 ?(μέχρι 15,9)
After Dark 10.2 (μέχρι 13,0)
Κρατας Μυστικό 14,6 (μέχρι 16,1)
ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Ταινία στο Star 14.8 (μέχρι 20,1)
Φως στο Τουνελ 13,9 (μέχρι 19,7)

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έσκισε πάλι ο Αντ1 με 30αρια πάλι από το καφέ της χαράς του ρωμα και τις φάρσες του Πουμπουρα.σκαι με πολυκατοικία και style rocks ΠΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο Καφε της Χαρας, χαιρομαι για την επιτυχια του! Που να επιστρεψει και η Μουτιδου (λογικα θα γινει στο φιναλε της τρεχουσας σεζον), θα κανει παρτι το twitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι το Καφέ παίρνει 16 και το φτάνει 38 είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Η σειρά έχει μεγάλη δυναμική τόση που ανεβάζει και τα νούμερα της σειράς πριν από αυτή. Μπράβο στους συντελεστές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν σας κάνε εντύπωση που θέλουν να κόψουν το κρατάς μυστικό αφου ανταπεξερχεται στον ανταγωνισμό στη σωστή ωρα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μουτίδου θα μπει πολύ σύντομα όχι στο τέλος της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε ο Μουτσινάς δεν βοήθησε το Gala. Εγώ που το είδα λίγο μετά το τέλος του Καφέ βαρέθηκα. Ήδη ξέρουμε την νικήτρια, οι κριτές έβαλαν από την πρώτη εβδομάδα 4αρια και οι διαγωνιζομενες εκτός τόπου και χρόνου με τα concepts που σκέφτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαρια13 που να δεις και το απογευμα ποσο ξεφουσκωσε το ριαλιτι του σκαι..η μπεκατωρου και η γυναικα ηταν ξανα πρωτες και εσκισαν..σε λιγο τα παιδια του σαιτ εδω περα θα βαλουν ετσι κι αλλιως τα νουμερα απο ολες τις ζωνες και θα τα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κρατάς μυστικό έκανε πολύ καλά νούμερα πάντως .. ανέβηκε τουλάχιστον και ήταν πρώτο στην ώρα του ! Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να έχει τα νούμερα του καφέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ teo και thanlog. Ο alpha θα έπρεπε να στηρίξει περισσότερο το "Κρατάς Μυστικό" και να διαχειριστεί καλύτερα το promo του, γιατί κι αυτό είναι μια καλογυρισμένη σειρά που αξίζει. Μακάρι να το ξανασκεφτεί μετά τα χθεσινά νούμερα, καθώς πράγματι μπόρεσε να σταθεί ικανοποιητικά, και να αναβάλλει το κόψιμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν χρειάζεται να γράφουμε τα ίδια συνέχεια για τον Αντ1 από την στιγμή που ισοπεδώνει τους πάντες.
    Το GALA τα περσινά του και όλα τα υπόλοιπα είναι στανταράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το «κρατάς μυστικό» για μένα (νομίζω και για οσους την παρακολουθούν φανατικά) είναι η καλύτερη κωμωδία των τελευταιων ετών. Και ανέβασε τα νούμερα της με μηδενική στήριξη κ διαφήμιση από το κανάλι. Νομίζω επιβάλλεται να της δοθεί μια ευκαιρία καθώς έχω την εντύπωση ότι κάθε εβδομάδα θα τα πηγαίνει κ καλύτερα. Just saying. Το Καφέ δεν είναι και καμμία τρομερή κωμωδία βλέπεται όμως ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχε λείψει ο Ρώμας με τη χατζησοφια και φαίνεται. Συν ότι φαίνεται ότι δε γύρισαν απλά για να γυρίσουν και έφτιαξαν πολύ ωραία πλοκή. Χθες βάλανε και το body shaming η το bulling στο παιχνίδι. Ο Φατσέας ξεχωρίζει πάλι. Και ο τρελαμενος από έρωτα Περίανδρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !