Mega: Αυτός ο παρουσιαστής θα «ανοίξει» το πρόγραμμα του καναλιού

Χρήστος Παναγούλης
1

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την πανελλαδική πρεμιέρα του καναλιού Mega, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, αρχές του Φλεβάρη θα ξαναβγεί στους δέκτες μας το νέο «Μεγάλο Κανάλι», παρόλα αυτά η Alter Ego συνεχίζει να συνθέτει το παζλ της στελέχωσης του Mega, με τα κατάλληλα πρόσωπα. Πέτρος Μπούτος και Σταμάτης Μαλέλης έχουν τον πρώτο λόγο, φυσικά πάντα με το «ok» του Βαγγέλη Μαρινάκη, να στήσουν το κανάλι ξανά από την αρχή.

Οι μέρες πλέον μετρούν αντίστροφα και για το «άνοιγμα» του Mega και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η επίσημη έναρξη θα γίνει μεταξύ μεσημεριού με απόγευμα και θα γίνει με εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο έμπειρος παρουσιαστής είναι έτοιμος από καιρό για την επίσημη έναρξη καθώς είχε ξεκινήσει να δουλεύει για το One Channel, όμως μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και τους σήματος του «Μεγάλου Καναλιού» από την Alter Ego , «μετακόμισε» στο Mega.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν, η έναρξη θα γίνει με ενημερωτική εκπομπή, από τον μετρ τους είδους, Νίκο Ευαγγελάτο, ώστε να δοθεί το στίγμα, ότι το Mega επιστρέφει με ναυαρχίδα την είδηση και μετά θα πάρει την σκυτάλη η ψυχαγωγία.


Νέα Σελίδα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !