Eurovision: Κερδίζει συνεχώς έδαφος η Στεφανία Λυμπερακάκη

Χρήστος Παναγούλης
0
Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή υποψηφιοτήτων σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ εξετάζει προσεκτικά όλες τις υποψηφιότητες που τίθενται ενώπιον της» τόνισε στο ethnos.gr η διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, προσθέτοντας παράλληλα ότι γίνονται προσπάθειες ώστε το ταχύτερο δυνατό να ανακοινωθεί το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ. Οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα υποστηρίζουν ότι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΡΤ δεν πρόκειται να γίνει  πριν το τέλος του μήνα κι αυτό γιατί οι διαδικασίες που ακολουθούν από δω και πέρα απαιτούν χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ εφόσον καταλήξει στο όνομα του τραγουδιστή -κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες - θα πρέπει να αποστείλει την απόφαση της στο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιώργο Γαμπρίτσο, ο οποίος και θα δώσει την οριστική έγκριση ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να υπογραφούν τα απαραίτητα συμφωνητικά μεταξύ του τραγουδιστή και του συνθέτη με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη προηγείται σταθερά έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών. Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες η πρόταση που έχει καταθέσει η 18 χρονη ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις των περισσοτέρων μελών της αρμόδιας επιτροπής της ΕΡΤ χωρίς βέβαια να αποκλείεται μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Εν τω μεταξύ το τμήμα προγραμματισμού της ΕΡΤ σχεδιάζει μια εκπομπή με σημείο αναφοράς την Eurovision 2020 η οποία θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !