Eurovision 2020: Άρχισαν οι κόντρες για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Χρήστος Παναγούλης
0

Άλλο ένα όνομα που δεν γνωρίζαμε προστέθηκε σήμερα στην λίστα των υποψηφίων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2020. Ο λόγος για την Kinda Ley, η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» και δεν δίστασε να αφήσει αιχμές και για τους συνυποψηφίους της, δηλώνοντας ότι την Ειρήνη Παπαδοπούλου την έμαθε μέσα από το Survivor ενώ η Stefania θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει την Ολλανδία.

«Από μικρή με θυμάμαι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Τον τελευταίο καιρό είμαι σε ένα μεγάλο σχήμα τους Trashformers. Μου αρέσει πάρα πολύ η ξένη μουσική, δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα ελληνόφωνα τραγούδια και γράφω μόνο στα αγγλικά. Αυτό το κομμάτι το δουλεύω δύο χρόνια, στιχουργικά μπορεί και παραπάνω. Είναι κάτι πολύ εσωτερικό και πολύ όμορφο το οποίο το έχτισα σιγά σιγά. Η επιτροπή πρέπει να με στείλει στη Eurovision γιατί είμαι μια νέα καλλιτέχνιδα και ένας νέος καλλιτέχνης αξίζει πολύ αυτή την ευκαιρία.
Μεγάλωσα με τους ΟΝΕ! Όλοι στην ηλικία μου, μου αρέσουν πάρα πολύ. Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η αλήθεια είναι ότι δεν ακούω την μουσική της, δεν την γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω ότι ήταν στο Survivor η κοπέλα, ξέρω ότι τραγουδάει. Για την Στεφανία θα είμαι ειλικρινής δεν την γνωρίζω. Μέχρι δηλαδή να ακούσω ότι είναι υποψήφια δεν την γνώριζα ούτε την είχα ακούσει. Έχει πολύ ωραία φωνή, είναι μια όμορφη κοπέλα, κάνει καριέρα απ’ ότι ξέρω στην Ολλανδία. Σίγουρα θα της αξίζει όλο αυτό, αλλά καλύτερα να εκπροσωπούσε την Ολλανδία όχι την Ελλάδα! (Όσο για το ότι θεωρείται φαβορί) Συνήθως ότι ακούς φαβορί, μετά μπορεί να χαθεί».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !