Ο δρόμος προς το Euro 2020

Χρήστος Παναγούλης
0

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 σας βάζει στο κλίμα με την εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020». Από την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στον παλμό του επετειακού Euro 2020, που για πρώτη φορά θα μεταδοθεί αποκλειστικά από ένα ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ζωής, έρχεται στον ΑΝΤ1 μέσα από συνεντεύξεις και αφιερώματα στα αστέρια και τις 24 ομάδες που θα λάβουν μέρος. Στο στούντιο ο Γιάννης Καραλής και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θα υποδέχονται μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα παρουσιάζουν όλα τα νέα για το κορυφαίο ραντεβού του καλοκαιριού. Μετά την πρώτη σέντρα στις 12 Ιουνίου στη Ρώμη, το Εuro 2020 θα φιλοξενηθεί σε 12 διαφορετικές πόλεις και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό στο Λονδίνο.

Σύσσωμο το αθλητικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το Euro 2020 με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1! Μη χάσεις στιγμή!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !