The Voice: Αυτοί είναι οι 8 φιναλίστ του τελικού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ιδιαίτερες ερμηνείες στο The Voice είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Κυριακής. Οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και έφεραν σε δύσκολη θέση το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως και στον πρώτο έτσι και στον δεύτερο αυτόν ημιτελικό, άλλωστε, μόνο το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές και αυτό ακριβώς έκανε σε αυτό το επεισόδιο.
Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι που αποφάσισαν με την ψήφο τους ποιοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Έπειτα από τις εμφανίσεις και των εννέα διαγωνιζομένων, έκλεισαν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα που του έφερε στον φάκελο η συμπαρουσιάστρια του, Χριστίνα Μπόμπα.

Όπως θυμόμαστε, από τον πρώτο ημιτελικό, εκείνοι που θα βρεθούν ξανά στη σκηνή του τάλεντ σόου στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής 22 Δεκεμβρίου είναι οι: Γιώργος Ευθυμιάδης από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Έλλη Πλατάνου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κωνσταντίνος Τσιμούρης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

 Οι νέοι, όμως, τέσσερις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να περάσουν στον τελικό είναι οι: Κώστας Χειλάς από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ειρήνη Τσοκούνογλου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !