Έντονα ενοχλημένος με το OPEN ο Κοκλώνης - Στον αέρα η συμφωνία

0

Η Χριστουγεννιάτικη βόμβα έσκασε. Ο Νίκος Κοκλώνης ναι μεν τρέχει κανονικά το στήσιμο της εκπομπής που έχει τα δικαιώματα αλλά υπάρχουν θεματάκια με το κανάλι,όπως μαθαίνω, και ας τον έχει εμπιστευτεί να παρουσιάσει φέτος και τα δύο εορταστικά προγράμματα που έχει σκάσει τα λεφτά ο ίδιος ,και το τονίζω ,για τις παραγωγές που είδατε και θα δείτε. 

Αρχικά δεν υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση για το 2020 , δεύτερον οι ιθύνοντες του Celebrity Travel φαίνονται ενοχλημένοι που το επεισόδιο της Αμερικής με Άντζελα Δημητρίου και Κώστα Kαραφώτη έπαιξε λάθος μέρα και ώρα και τα ποσοστά που πήρε το εορταστικό δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα και το αποτέλεσμα. Την περσινή σεζόν αν θυμάστε με Ιακωβίδη και STAN στην Νυρεμβέργη η εκπομπή είχε χτυπήσει και 19άρια ! 

Όλα αυτά έχουν κάνει τον παρουσιαστή να σκέφτεται καλά πώς θα συνεχίσει στο Open και με ποιους όρους. Και ειδικά για ένα πρότζεκτ που επιστρέφει με πολλές απαιτήσεις τόσο για τον ίδιο που είναι παραγωγός και παρουσιαστής όσο και το κοινό. Εγώ γνωρίζω δύο κανάλια που τον έχουν πλησιάσει τον MR TRAVEL να μετακομίσει ακόμη και τώρα και να παρουσιάσει εκεί το Just ! Aπό την άλλη ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει μάθει να πουλάει συνεργασίες και συμφωνίες έστω και προφορικές ,αλλά η ενόχλησή του είναι πέρα ως πέρα αληθινή και την έχει δείξει και στο Open. Για να δούμε...

Χάρης Λεμπιδάκης- Newspistol

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !