Ρούλα Κορομηλά : Η σκληρή κριτική στον Γιώργο Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Η σκληρή κριτική στον Γιώργο Λιάγκα: 

«Εδώ έχουμε ένα θέμα, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ο Λιάγκας έχει ξεπεράσει λίγο τα όρια. Έχει ξεφύγει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, ενώ είναι έμπειρος και έξυπνος παρουσιαστής, κάνει κάποια πράγματα που δεν ταιριάζουν και στον ίδιο επειδή είναι και πατέρας. Δεν συγχωρώ στον Γιώργο κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποια πρόσωπα που έχουν παραπάνω κιλά και όπως και το τελευταίο συμβάν με τον τύπο και τη φοιτήτρια που δεν μου αρέσε καθόλου αυτού του είδους ο σχολιασμός. Κλείνουν οι πόρτες στα σπίτια και οι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα. Περιμένουν από εμάς τους παρουσιαστές να δουν πώς θα χειριστούμε κάποια πράγματα για να πάρουν μια ελπίδα, ένα φως.
Εάν εμείς γελάμε, λοιδρούμε ή χαζολογάμε, δεν είναι σωστό νομίζω. Δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Πες μου, έχω άδικο; Είναι ωραίο το φαινόμενο αυτό; [...]

 Ο Γιώργος Λιάγκας με σχολιάζει από την αρχή. Βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εγώ μπορώ να απαντήσω στον Γιώργο Λιάγκα και να τον βάλω στη θέση του. Κάποιοι άλλοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του και να καταλάβει πως παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Μπορεί να κάνει κάποια άλλα πράγματα πολύ καλά. Δεν τον ακυρώνουμε σαν παρουσιαστή. Του λέμε λίγο να συμμαζευτεί και να δει τα πράγματα. Βέβαια ο καθένας παρουσιαστής εξαρτάται από το πώς θέλει να τον γράψει η τηλεοπτική ιστορία. Είναι στο χέρι του».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θεαρα. Τον ξεφτυλισε με δύο της κουβέντες. Σήμερα βέβαια αυτός και το πάνελ του θα την κράξουν αλλά οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !