Γιώργος Λιάγκας: "Έχω χάσει τον ύπνο μου"

Χρήστος Παναγούλης
1

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του για το περιστατικό στο ΑΠΘ.

«Δεν χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας! Κι αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου και αν έχω χάσει 6-7 κιλά και είμαι βαθιά στεναχωρημένος είναι επειδή δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ πολύ σοβαρή διάσταση. Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι είναι και μια κοπέλα στο πλάνο, δεν το σκεφτήκαμε καν. Θεωρήσαμε πως είναι ένας τύπος, που μπαίνει σε έναν πανεπιστημιακό χώρο και πού έχει φτάσει η κοινωνίας μας όταν κάνει μια τέτοια πράξη. Αγνοήσαμε την κοπέλα, αλήθεια στο λέω. Σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς κανένας μας να πει ότι υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση, πας εκεί και το αντιμετωπίζεις μια φαιδρή διάσταση. Ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε, έλεγαν γύρω γύρω διάφορα και βγήκε ότι διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Που ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα! Ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή, καταγγείλαμε την πράξη και μετά αντιληφθήκαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός τόσο σοβαρό. Τα κορίτσια το ίδιο βράδυ στα social media, την επόμενη μέρα ζητήσαμε συγγνώμη, τη μεθεπόμενη ζητήσαμε συγγνώμη, έχω ζητήσει συγγνώμη πάνω από 5-6 φορές απόλυτα ειλικρινές συγγνώμη» παραδέχθηκε ο παρουσιαστής.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ επειδή θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε εμένα. Με έχουν παρακολουθήσει σε μια πορεία πολλών χρόνων στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου, κάποιες φορές πιο τσιμπημένα αλλά πάντα με ευπρέπεια χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον. [...] Όταν μετά κατάλαβα πως εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη αυτό το πράγμα τρελάθηκα διπλά και τριπλά. Και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και αυτός ο κόσμος που υπερέβαλε και ευχόταν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Μετά αρχίζει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό. Μετά ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει πριν λίγο με τον μεγάλο μου γιο - θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί. Άγρια πράγματα που ως ένα βαθμό το δικαιολογώ. Κάναμε λάθος και το πληρώνουμε. Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου. Κοιμάμαι 2-3 ώρες και ξυπνάω. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Είναι το λάθος που σου συμβαίνει και μαθαίνεις να ζεις με αυτό» πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το μέτρο στην περίπτωση της φοιτήτριας που εκσπερματισε δια της βίας πάνω της ένας ανθρωπος είναι μια έμμεση παραδοχή ότι είσαι κοινωνικά αμόρφωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !