Γιώργος Λιάγκας για την επίθεση «Ρουβίκωνα»: «Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο Γιώργος Λιάγκας, απόψε το βράδυ στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark στον ΣΚΑΪ, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, απαντά για όλα. Όπως είναι αναμενόμενο, ο παρουσιαστής αναφέρεται και στο θέμα που προέκυψε από τον σχολιασμό που έγινε στην εκπομπή του για το περιστατικό με την φοιτήτρια που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

O παρουσιαστής λέει τα εξής: “Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ  είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό”.

 “Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όλοι οι λογικοί άνθρωποι καταδίκασαν τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή σου Γιώργο Λιάγκα και εσάς τους 4 που δεν ξέρατε τι κάνατε. Καταδίκασαν όμως εξίσου και τα όσα ακολούθησαν , δηλαδή τις βρισιές, τις κατάρες , τις προσβολές κτλ που σας έσειραν κάποιοι πίσω απο ένα pc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !