Πρόσωπα-έκπληξη σε ρόλο παρουσιαστή στην ΕΡΤ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το έχουμε αναφέρει πως η τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει πως επιθυμεί μία δημόσια τηλεόραση που να απευθύνεται σε πιο ευρύ κοινό και για αυτό μάλιστα, θέλουν να βγάλουν στον αέρα ακόμα και εκπομπή για τη Eurovision, που μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να τους φέρνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις αλλά αρκετοί στο ραδιομέγαρο την αντιμετώπιζαν με… σνομπισμό και απαξίωση. 

Πέρα όμως από την έκπληξη με την τωρινή στάση τους για το διαγωνισμό τραγουδιού ετοιμάζουν και άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές για να βγουν την τωρινή σεζόν. 

Μία από αυτές που φαίνεται να ξεχωρίζει… ως ιδέα, προς το παρόν… είναι αυτή με τίτλο «Σημείο συνάντησης». Η συγκεκριμένη λοιπόν θα φέρνει κοντά… ή μάλλον μπροστά από τις κάμερες δύο πρόσωπα που θα… ανακρίνουν ο ένας τον άλλο. Εντάξει… μην το πάω βαριά… αφού δεν θα είναι «ανάκριση» αλλά κουβέντα και συζήτηση μεταξύ τους. Δύο λοιπόν γνωστά και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα θα συναντιούνται και θα κουβεντιάζουν προσπαθώντας να μάθει ο ένας για τον άλλο ώστε μέσα από τη χαλαρή κουβέντα τους να τους μάθουν ακόμα καλύτερα οι τηλεθεατές. Στο «Σημείο συνάντησης» θα συναντιούνται κάθε φορά δύο διαφορετικά πρόσωπα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για τις εκπομπές είναι και ορισμένα που δεν είναι… σεσημασμένα, που σημαίνει ότι σπάνια δίνουν συνεντεύξεις ενώ ακόμα πιο σπάνια κάνουν σε άλλους. 

Αξίζει επίσης να αναφέρω ότι τα πρόσωπα που έχουν έως τώρα επιλεγεί είναι από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο ενώ στο «Σημείο συνάντησης» δεν θα δούμε κανέναν από την πολιτική σκηνή.
Η καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο και ελπίζουμε πως θα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και το «Σημείο συνάντησης» θα γίνει… σημείο αναφοράς για τη συχνότητα της ΕΡΤ… και όχι μόνο…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !