Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν βγαίνει ο Κανάκης στον ΣΚΑΪ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης με τα τερτίπια του και τις παράλογες απαιτήσεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tinasmess.gr, που ακούστηκε πριν από λίγο στο Happy Day από την Τίνα Μεσσαροπούλου, το γεγονός ότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδία τους, ήταν μόνο η αφορμή ή έστω η δικαιολογία ώστε οι εκπομπές του να μην έχουν βγει τελικά στον αέρα ακόμα και να είναι και άγνωστο αν και πότε θα βγουν.

Ο πραγματικός λόγος έγγυται στο γεγονός ότι ο παρουσιαστής και παραγωγός δεν εγκρίνει το πρόγραμμα του καναλιού του Ν. Φαλήρου και ζητάει διαβεβαιώσεις αναφορικά με το lead in που θα παραλαμβάνει από την εκπομπή που θα προηγείται. Με λίγα λίγια, ζητάει πριν από τους “Αρβύλα” αλλά και το “Βινύλιο” ένα επιτυχημένο πρόγραμμα που συνάμα να εγκρίνει και ο ίδιος ώστε να κάνει υψηλά ποσοστά όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Από την άλλη πλευρά, ο ΣΚΑΪ ναι μεν δεν χαίρεται από την εξέλιξη αυτή, αλλά από την άλλη όσο δεν βάζει το χέρι στην τσέπη για τον Κανάκη και την παρέα του δεν έχει και ιδιαίτερο λόγο να ανησυχεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον Αντώνη Κανάκη. Και κατά την περίοδο που ήταν στον ΑΝΤ1 συνέβησαν διάφορα παρασκηνιακά. Τότε φυσικά είχε και τη θέση του συμβούλου προγράμματος και μπορούσε τυπικά να επέμβει στο πρόγραμμα του σταθμού και να “κόψει” εκπομπές και παρουσιαστές, όπως και συνέβη με Λιάγκα και Αρναούτογλου, αλλά εδώ δεν έχει την ίδια σχέση με το κανάλι. Αυτό φυσικά δεν τον εμποδίζει να μην επαναλαμβάνει τις ίδιες κακτικές προφασιζόμενος το καλό της εκπομπής του αλλά και των συνεργατών του. Φυσικά, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι για τον ίδιο το γεγονός ότι δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τον Γιώργο Λιάγκα και πως ένα χρόνο μετά ξαναβρέθηκαν στο ίδιο “μαγαζί” γεγονός που από ότι μαθαίνω καθόλου δεν του άρεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !