''Αν το ΣΟΪ έπαιζε και έμπαινε απέναντι στις ΜΕΛΙΣΣΕΣ μάλλον θα είχε πρόβλημα''

0

Στη ''Νέα Σελίδα'' μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, και μέσα σε άλλα απάντησε και για τις φήμες περί επαναφοράς του σίριαλ, ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ...

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι ο Alpha σκέφτεται να επαναφέρει το «Σόι». Ισχύει;  
Εμένα προσωπικά δεν με έχει ενημερώσει κανείς για την επιστροφή της σειράς, κι επειδή έχω επαφές και με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και με τη Βάσω Λασκαράκη και με πολλά από τα παιδιά που ήμασταν στο «Σόι», δεν ξέρουν τίποτα κι εκείνοι. Κι αν ακόμα έπεσε ως ιδέα στον Alpha, δεν έφτασε στα αφτιά μας.  

Θεωρείς ότι ήταν λάθος του Alpha να σταματήσει το «Σόι»;  
Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω αν ήταν λάθος του Alpha να σταματήσει το «Σόι». Αν πω «καλά έκαναν», θα είναι σαν να τους καλοπιάνω, αν πω «όχι, δεν έκαναν καλά» θα φανώ αγενής. Κι επειδή είμαι άμεσα εμπλεκόμενη, φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να είμαι αντικειμενική.  

Πιστεύεις ότι θα άντεχε ακόμη μια σεζόν;  
Το θέμα της οικογένειας, που ήταν ο πυρήνας της σειράς, θεωρητικά είναι ανεξάντλητο. Αν υπήρχε μια ομάδα σεναριογράφων που θα μπορούσε να το υποστηρίξει, θεωρητικά θα μπορούσε να συνεχιστεί. Αλλά επειδή η ιστορία δεν εξαντλείται, δεν σημαίνει ότι ένα κανάλι είναι υποχρεωμένο να κρατάει το ίδιο πρόγραμμα επ’ άπειρον. Όταν μια σειρά είναι πέντε χρόνια στον αέρα, έχει το πλεονέκτημα ότι έχει κερδίσει ήδη το κοινό και το μειονέκτημα ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μην κουραστεί ο κόσμος. Αυτό θέλει μεγάλη υποστήριξη. Δεν μπορείς να αφήνεις τα πράγματα να κινούνται μόνα τους. Δεν μπορώ να σου πω, λοιπόν, αν θα άντεχε το «Σόι» για ακόμη μια σεζόν. Αυτό έχει να κάνει κάθε φορά με μια σειρά από πράγματα που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Αν το έβαζαν απέναντι από τις «Μέλισσες» που σκίζουν, πιθανότατα θα είχε πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !