Με κοινό πρόγραμμα One και Mega

Χρήστος Παναγούλης
0

Νέα δεδομένα για το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και διπλή ανατροπή στον σχεδιασμό της Alter Ego φέρνει η κατοχύρωση της ταινιοθήκης και του brand name του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά η εταιρεία που εξασφάλισε πρόσφατα την έκτη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας σχεδίαζε να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα το One Channel, ενώ, μετά τη «νίκη» στον πλειστηριασμό των assets του Μεγάλου Καναλιού, αποφασίστηκε το κανάλι να βγει στον αέρα λίγο αργότερα αλλάζοντας το άνομα του σε Mega. Νεότερες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Συγγρού αναφέρουν ότι η Alter Ego Θα συνεχίσει με… δύο κανάλια.

Συγκεκριμένα, το One Channel Θα συνεχίσει ως έχει στο διαδίκτυο, αλλά και στις συνδρομητικές πλατφόρμες χωρίς να διακόψει τη μετάδοσή του, ενώ παράλληλα Θα προετοιμάζεται η πρεμιέρα του Mega που θα αποτελεί το τηλεοπτικό του… μεγάλο αδελφάκι. Με άλλα λόγια, δεν θα μετονομαστεί το One σε Mega, αλλά θα διατηρηθούν και τα δύο κανάλια, το ένα ως διαδικτυακό 24ωρης ενημέρωσης και το άλλο ως γενικής στόχευσης πανελλαδικό κανάλι στην ελεύθερη τηλεόραση, τα οποία θα μοιράζονται κάποιες ώρες της ημέρας κοινό πρόγραμμα.

Με βάση αυτόν του σχεδιασμό, το Mega θα μεταδίδει το ίδιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το One με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, αλλά και κάποιες ενημερωτικές εκπομπές όπως η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Παράλληλα, θα έχει την ελευθερία να κινηθεί ανεξάρτητα και να «χτίσει» ένα πρόγραμμα με περισσότερη ψυχαγωγία και ζώνες ειδικά διαμορφωμένες για να υποδεχθούν την ταινιοθήκη του Mega.

Νέα Σελίδα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !