Πότε ξαναβγαίνει στον «αέρα» το MEGA και τι θα γίνει με το One

Νίκος Τσαγρής
2

Σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονται πλέον στην Alter Ego μετά τον πλειστηριασμό της Παρασκευής (1/11) με τον οποίο το Mega Channel περνά στα χέρια του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλες οι πληροφορίες μέχρι τώρα αναφέρουν ότι το Mega θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες και στην ουσία θα πάρει τη θέση του One Channel. Μάλιστα, το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» αναφέρει ότι το Mega θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου, ενώ είναι σαφές πως όλο το πλάνο που προϋπήρχε για το One Channel πάει πλέον πίσω και όλα είναι σε συνάρτηση με το τι θα αποφασιστεί σε σχέση με το Mega.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικά ποτέ θα βγεί στις 20 Νοεμβρίου που είναι τα γενέθλια του Μέγκα η 1-1 του 20 πάντως η Σταμάτη την Παρασκευή που ήταν γκεστ καλεσμένη στον Μουτσινά είπε ότι θα εκπέμψουν τέλη αυτού του μήνα υπάρχει περίπτωση να εκπέμψει ως One τώρα για να κάνει έναρξη και στην συνέχεια να επαναλανσαριστει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουμε ξανα τις σειρές του mega.Αν τελικα βγει Πρωτοχρονια,μια ωραια ιδεα θα ηταν να δουμε μαζεμενους ηθοποιους απο σειρές(απο επαναληψεις που παιζονται ακομη και τωρα)που χαθηκαν και θα μαζευτουν για το ανοιγμα του mega.Ωραιο θα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !