Ούτε τώρα συμφώνησε το ΕΣΡ...

1

Με πλειοψηφία 6-2 επί των παρόντων, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο απέρριψε τη νέα «αίτηση θεραπείας» που κατέθεσε το Nostos 100.6, προκειμένου να ανακτήσει την Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας που του είχε χορηγηθεί πριν από 4 χρόνια. Το (καλό) «εναλλακτικό» ραδιόφωνο του Κώστα Χούντα ζήτησε τον περασμένο Μάρτιο να ανακληθούν οι δύο αποφάσεις του ΕΣΡ που του στερούσαν την άδεια, ωστόσο, τα περισσότερα από τα μέλη του δεν έκαναν δεκτές τις αιτιάσεις του σταθμού. 

Η δημοσίευση της απόφασης έρχεται μετά από το πρόσφατο «φρεσκάρισμα» που έκανε το Nostos 100.6 στο site του και γενικότερα στο image του. Το πρόγραμμα του ραδιοσταθμού -που συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά- είναι εν μέρει «οικογενειακή υπόθεση», με τους Σπύρο και Αλέξανδρο Χούντα να κάνουν εκπομπές, μαζί με την Ηλιάνα Στεργιοπούλου, τον Ηλία Ζουμπούλη και τον «G. Poly» Γιώργο Πολυχρονίου.

Ε-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. απαραδεκτο χωρις αδεια λειτουργιας καποιοι να περνουν μισθο ενω θα επρεπε να πληρωσουν προστιμα και να μην μπορουν να δουλεψουν σταμμε για παραβαση της αποφασης του εσρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !