Τα βασανιστήρια για την Κάτια φαίνεται να μην έχουν τέλος

Νίκος Τσαγρής
0
Τα βασανιστήρια για την Κάτια φαίνεται να μην έχουν τέλος. Στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ο Νίκος καταφέρνει και εντοπίζει την Κάτια με τον Αργύρη, οι οποίοι κρύβονται σε ένα απόμερο μέρος. Τότε, ο άντρας εξοργισμένος από την προδοσία της γυναίκας που αγαπά όσο κανέναν άλλον στον κόσμο, την αρπάζει και την οδηγεί με τη βία στο σπίτι του. Θέλοντας να την τιμωρήσει αλλά και να είναι σίγουρος πως η Κάτια δεν θα το σκάσει πάλι με τον Αργύρη, ο οποίος την ψάχνει παντού, την κλειδώνει στην αποθήκη του σπιτιού.
Παράλληλα, ο Αργύρης είναι τρελαμένος που δεν μπορεί να εντοπίσει τη γυναίκα και φοβάται πως ο Νίκος θα της έχει κάνει κακό. Έτσι, πηγαίνει στον αστυνόμο του χωριού και καταγγέλλει τον άντρα πως κρατάει την Κάτια στο σπίτι του χωρίς τη θέληση της. Εκείνος αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και σπεύδει αμέσως μαζί με τον Αργύρη στο κτήμα του Νίκου.

Τότε, ο τελευταίος απειλεί την Κάτια πως αν δεν κάνει ό,τι της πει θα το μετανιώσει πικρά. Ετσι, η γυναίκα υποκρίνεται στον αστυφύλακα πως μένει εκεί με τη θέληση της. Η στάση της απογοητεύει τον Αργύρη, ο οποίος είναι σίγουρος πως η γυναίκα είπε ψέματα επειδή φοβάται για τη ζωή της. Από την άλλη, η Μάρθα από την ημέρα που έμαθε πως η Κάτια είναι ζωντανή δεν μπορεί να ηρεμήσει.

Έτσι, βλέποντας πως ο Νίκος καθυστερεί να τη βγάλει από τη μέση, αποφασίζει να πάει η ίδια στο χωριό ώστε να τη βρει και να τελειώνει μαζί της για πάντα. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η Κάτια υποδέχεται στο σπίτι τη Μάρθα, η οποία της υπόσχεται πως θα την πάρει από εκεί. Σύμφωνα με το MyTv η γυναίκα, πάνω στην απελπισία της, πιστεύει τα λόγια της και εναποθέτει όλες της τις ελπίδες σε εκείνη... Ωστόσο, η παρουσία της εκεί αναστατώνει τον Νίκο, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως πρέπει να προχωρήσει σε δραστικές λύσεις για να μη χάσει ξανά την Κάτια από τη ζωή του...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !