Εκεί που όλα τα υπόλοιπα μουσικά shows τελειώνουν, το «The Final Four» αρχίζει!

1
Ένας διαφορετικός μουσικός κόσμος έρχεται στον ΑΝΤ1.

Αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και επιτυχημένο σε όλες τις χώρες προβολής του, το «The Final Four» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για όλα τα μουσικά talent shows.

Αρχίζοντας από τον τελικό, το «The Final Four» μετρά ήδη αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή. Τέσσερις αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Απέναντί τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους… εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο stage του «The Final Four».

Κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη ενώ, κάθε εβδομάδα θα κρύβει και μία ανατροπή. Ποιος θα καταφέρει να είναι ο ένας από τους «The Final Four» που θα φτάσει μέχρι τη νίκη και τελικά να κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ;

Το «The Final Four» έχει προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης,έρχεται και στην Ελλάδα σήμερα στις 20:45, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, για να ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talent shows.

O Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) παίρνουν τη θέση του κριτή και κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό, το απρόβλεπτο και ανατρεπτικό «The Final Four».

Ποιος θα κρατηθεί στη θέση του μέχρι τέλους;

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !