Παρέσυρε στο Ποτάμι του το FINAL4. Δείτε αναλυτικά τα 15' στο PRIME TIME.

40
Με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης , έκανε χθες πρεμιέρα το Κόκκινο Ποτάμι. Η πολυδιαφημισμένη παραγωγή του OPEN κατάφερε να χτυπήσει μέχρι και 35,6%. Απο την άλλη η πρεμιέρα του THE FINAL 4 απογοήτευσε με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι το 20,9% και το χαμηλότερο μόλις το 7,6%.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ 15'

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 31,6
ΤΗΕ VOICE 21.5
THE FINAL 4 ΠΡΕΜΙΕΡΑ 12,0

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

40Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αναμενόμενο... Πιο βαρετό πεθαίνεις το final4. To κόκκινο ποτάμι είναι αριστούργημα και δικαίως σάρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του άξιζε. Καταπληκτική σειρά και απίστευτο που ένα νέο κανάλι κατάφερε να βγάλει τέτοια σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η καλύτερη διαφήμιση του Ποτάμιου ήταν Οι Άγριες Μέλισσες . ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μου αρεσε παντως.Ηταν κάτι πολύ κινηματογραφικο(λες και ησουν σε σινεμα),βασισμενο καθαρα σε ιστορια,η σκηνοθεσια συνδεθηκε πολύ καλά με το σεναριο.Οι ερμηνειες αρκετα καλές,τωρα σιγουρα οι εντονες σκηνες βιας περιοριζουν κάποιους που ισως δεν τους αρεσουν οι σκηνες βιας.Ομως μην ξεχναμε ειναι πραγματικα γεγονοτα.Οι πιο καλές φετινες σειρες οι Μελισσες και το "Κοκκινο ποταμι" αλλά δεν ξερω το "Κοκκινο ποταμι" δεν το βαρεθηκα λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μελετησε καταπληκτικα ο Μανουσακης απο όλες τις αποψεις.Μπραβο στους συντελεστες,μπραβο Μανουσακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ερμηνείες ήταν πολύ κακές. Κάποιοι δεν μπορούσαν να μιλήσουν ποντικά κι έβγαινε γελοίο. Θέλει δουλειά αυτό το κομμάτι. Θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες επιλογές ηθοποιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σάρωσε το Κόκκινο ποτάμι και δικαίως γιατί το αξίζει. Εκπληκτική σειρά. Σούπερ καλογυρισμένη, ερμηνείες, σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία, μουσική, όλα τέλεια. Πολλα μπράβο στο Open. Το voice άντεξε, είναι το μόνο ενδιαφέρον music talent show στην ελληνική τιβί αν και υπερβολικό, αν και τα βαρεθήκαμε πια. Το final 4 μεγάλη πατάτα, μεγάλη βαρεμάρα, μια κουκλάρα Ζέτα δεν αρκεί. Ο αντ1 θα κλαίει τα χρήματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το FINAL 4 μπορεί να εξελιχθεί και καλύτερα. Ας περιμένουμε λίγο και την επομένη εβδομάδα να δούμε τι νούμερα θα κάνει το Κόκκινο Ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε 10.01
    Κοιτα οι περισσοτεροι ηθοποιοι δεν ειναι καν Ποντιοι.Θα μπορουσαν να βάλουν Ποντιους;Ναι.Ο μόνος που γνωριζει εκει ειναι ο Τακης Βαμβακιδης.Πάντως για το οτι δεν εχουν καμια σχεση με την Ποντιακη καταγωγη,τα λεγανε.Ας μην γινομαστε ισοπεδωτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά είναι οι ηθοποιοί και οι ερμηνείες τους. Πανταζάρας, Παπαζήσης(δεν του το 'χα), Βαμβακίδης, Παπαμόσχου και η Αρμένισσα υπηρέτρια ήταν εξαιρετικοί. Καζάκος, Τρύπη και η κόρη τους πολλοί καλοί. Αλλά και οι υπόλοιποι ακόμα κι οι μικρότεροι ρόλοι ήταν καλοί. Μπράβο σε όλους!!! Χθες το οπεν έβαλε τα γυαλιά σε πολλά μεγάλα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το final4 τελειως αδιαφορο σαν project.Λογικο να μην παει καλα.Και αυτο με τη ψηφοφορια απο το κοινο στο studio μεγαλη αδικια. Δηλαδη αν καποιος παρει αρχικα τα τρια ναι απο τους κριτες και στη συνεχεια φερνει σε καθε επεισοδιο 100 φιλους-συγγενεις στο στουντιο και τον ψηφιζουν, θα παραμεινει μεχρι τον τελικο (ειτε το αξιζει ειτε οχι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το 4 δεν μπορεί να παίζει κόντρα στον βασιλιά, το voice. Tην άλλη εβδομάδα μετά τη περιέργια της πρεμιέρας έρχονται τα μονοψήφια. Το κόκκινο ποτάμι δεν υπάρχει. Μόλις το πάρει χαμπάρι ο κόσμος, γιατί πάρα πολλοί δεν το ήξεραν καν ότι θα βγει η σειρά, μικρό κανάλι το οπεν, μπορεί να κάνει και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ το βρήκα βαρετό το ποτάμι. Συμφωνώ για τις κακές ερμηνείες μερικών. Επίσης η σκηνοθεσία ήταν κάπως. Καμία σχέση με τις Μέλισσες. Μην το συγκρίνεται γιατί οι Μέλισσες είναι μακράν μπροστά σ'όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το οτι αυτη η σειρα(Κοκκινο ποταμι) μιλαει στην καρδια ειναι το θεμα.Ο ant1 όσο αδιαφορο project και αν ειχε δεν δικαιολογει αυτα τα νουμερα,ημερα πρεμιερας κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ Νίνα ο Μανουσακης σε έβαλε η είσαι από το γραφείο τύπου του open. Χαλάρωσε κοπέλα μου. Δεν μπορεί να παίζεις μια τέτοια σειρά με άθλιες ερμηνείες για κάποιους πάντα. Θέλει δουλειά αυτό το κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε 10.15
    Εσυ που εχεις και γνωμη για ερμηνειες,μπορεις σε επομενη οντισιον να παιξεις εσυ.Το βρηκες και βαρετο....Οι "Μελισσες" απο ενα σημειο και μετα ειναι βαρετες,γιατι η υποθεση γυρναει στα ίδια.Πως μπορει να βαρεθει κάποιος με την ιστορια αναρωτιεμαι;;;..Μόνο κάποιος που προφανως δεν γνωριζει ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά τα περίμενα τα νούμερα αυτά όσο απιστευτα κι αν φαινονται. Το αποθέωσαν στο twitter περισσότερο κι από τις μέλισσες. Το F4 οι τουιτεράδες το εθαψαν και δικαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό ως απάντηση προς κάποιον που λέει ότι ο ΣΚΑΙ δεν έχει παράδοση στη μυθοπλασία......ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε πάντως αρχίζει από Γε και τελειώνει σε ωργίου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ βαρετές; Οκ, όλοι καταλάβαμε ότι τα σχόλια έρχονται απο το OPEN. Τηλεθεατής είμαι, όχι ηθοποιός. Ναι δεν είχε καλές ερμηνείες και μόνο ένα; άνθρωπος του καναλιού θα έλεγε το αντίθετο. Για πες μας, από το χθεσινό επεισόδιο τι ιστορία είδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λογικό να σαρώσει, το περίμενε ο κόσμος και ηταν πολύ καλό. Το final 4 ακόμα και να μην είχε ανταγωνισμό πάλι θα έκανε τέτοια νούμερα επειδή είναι αδιάφορο. Καλό το σκηνικό αλλά το concept αδιάφορο και η επιτροπή χωρίς ενδιαφέρον αφού είχαν άγχος μη στεναχωρηθει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να δω τι θα πουν τώρα όσοι λέγανε ότι το final 4 θα πάει καλύτερα από το rising star... η καλύτερη φωνή να βγαίνει μέσα από το στούντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα νούμερα απολυτα σωστά. Θα ήταν κρίμα αν δεν έκανε το ποτάμι 30%. Το voice πηρε ανάσα μόνο όταν τελείωσε το ποτάμι. Το four δεν μου άρεσε καθόλου όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο στο κόκκινο ποτάμι! Εύχομαι να ανέβει και στο 40% !!
    Μη μαλώνετε για τις μέλισσες και το ποτάμι. Δεν παίζουν καν απέναντι. Μπορούμε κάλλιστα να βλέπουμε και τα δύο και να μας αρέσουν και τα δύο. Είναι δυο πολύ ωραίες δουλειές και δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να πούμε ποια είναι καλύτερη. Όποιος θέλει ας δει μόνο μέλισσες η μόνο το ποτάμι. Ας απολαύσουμε αυτο που μας προσφέρουν επιτέλους τα κανάλια, γιατί έχουμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιες δουλειές. Ζητάμε καλές σειρές και τώρα που αξιώθηκαν να τις κάνουν το ένα μας ξινιζει το άλλο μας βρωμάει. Μετά μην απορούμε γιατί δεν υπάρχει ελληνική μυθοπλασία όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά ηρεμήστε! Και οι μέλισσες και το ποτάμι είναι υπέροχες σειρές. Αντί να χαιρόμαστε που φέτος έχουμε δύο εξαιρετικές σειρές να παρακολουθήσουμε, εσείς όχι μόνο κοιτάτε να βγάλετε την μία καλύτερη από την άλλη αλλά κοιτάτε να βγάλετε την άλλη σκάρτη. Ε όχι δεν είναι έτσι! Και οι δύο σειρές είναι καταπληκτικές.
    ΥΓ: φυσικά και δεν με έβαλε ο Μανουσάκης και κανένα κανάλι. Σταματήστε να σκέφτεστε οτι πίσω από κάθε σχολιαστή βρίσκεται κάποιος άλλος. Τότε, σύμφωνα με τη δική σας λογική, πίσω από κάθε σχολιαστή που κάνει αρνητική κριτική στο ποτάμι βρίσκονται αντίπαλα κανάλια που τους πόνεσαν τα μεγάλα νούμερα του ποταμιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειδα την ιστορια του Ποντου μεσα απο μια παραλληλη ιστορια αγαπης αναμεσα σε δυο Ποντιακες οικογενειες.Εσυ παλι μαλλον δουλευεις διπλα στον Ποφαντη στον Αντεννα...Εσενα που δεν σου αρεσε εξηγησε μας γιατι ακριβως;Τι δεν σου αρεσε δηλαδη;Οι ''Μελισσες'' απο ενα σημειο και μετα ειναι βαρετες γιατι η υποθεση περιστρεφεται γυρω απο την ιδια υποθεση.Το Κοκκινο Ποταμι ειναι η ιστορικη πραγματικοτητα μεσα απο τη μυθοπλασια και δεν κάνει τοσους κυκλους.Και ειναι λογικο γιατι δεν ειναι καθημερινη σειρα.Αμεσως ολα τα ισοπεδωνετε.Δεν ειπα οτι οι Μελισσες δεν ειναι καλη σειρα,αλλα εκενυριζομαι οταν πεταει καποιος μια κακεντρεχη,εμπαθη αποψη,ετσι απλα για να την πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όμορφη σειρά το Κόκκινο Ποτάμι και ήταν από πολλές απόψεις λογικό να τα πάει καλά. Γνωρίζουμε τις δουλειές του Μανουσάκη σε αυτό το επίπεδο και το ξέρουμε ότι είναι καλές, παρότι προσωπικά θα ήθελα και μια λίγο πιο φρέσκια σκηνοθετική ματιά σαν αυτήν που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και οι δύο αυτές σειρές εξαιρετικές και η καθεμία με τον χαρακτήρα της.

    Επίσης, λογικό δεν ήταν να προσελκύσει κόσμο η σειρά; Μόνο τους Πόντιους να υπολογίσουμε και είναι αρκετό! Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα την έβλεπαν και οι ίδιοι Πόντιοι την σειρά αν δεν ήταν εξαιρετική.

    Από εκεί και πέρα, για τα σχόλια που ακούγονται πολλές φορές για τις ερμηνείες ή την διάλεκτο ή τα ποιοτικά κριτήρια της παραγωγής, πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους ότι ζούμε στην Ελλάδα που αυτές πάνω κάτω είναι οι δυνατότητές μας αφού ούτε πολλοί είμαστε, ούτε παράγουμε κάτι που να μας φέρνει άπλετο χρήμα. Για τα χρήματα και για τον χρόνο που μπορούν να έχουν μπροστά τους λοιπόν οι δημιουργοί, μια χαρά είναι το αποτέλεσμα που βγάζουμε!

    Τέλος, για το Final4, ήταν όντως βαρετό. Καταρχήν ήταν μαγνητοσκοπημένο με αποτέλεσμα να κάνει την μαγεία της αμφίδρομης διαδραστικής επικοινωνίας. Κατά δεύτερον, ήταν κάκιστο το μοντάζ και πήγαινες ξαφνικά από την μία σκηνή στην άλλη. Το βασικό όμως είναι ότι δεν βάλθηκε κανείς να μας εξηγήσει πως θα είναι το παιχνίδι, να μας το κάνουν λίγο πιο ελκυστικό και να μας δημιουργήσουν μια κάποια αγωνία. Μόνο με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν γίνεται δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η εκδίκηση της καλής μυθοπλασίας.
    31,6 σε ένα κανάλι με μέσο όρο 9. Διέλυσε τα talent shows.
    Αυτό που διάβασα παραπάνω για τα παραμύθια Γεωργίου-Σκαι επίσης σωστό.
    Δεν τους φταίει το ότι δεν έχουν παράδοση στη μυθοπλασία.
    Μια καλή σειρά όπου και να παίζει θα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγχαρητήρια για το "κόκκινο ποτάμι" Δε τίθεται σύγκριση με κανένα reality.... Όσο για το F4 βγήκε τρίτο και καταιδρωμενο....πολλά μουσικά σόου βρε παιδιά... Πολλές φωναρες κάθε χρόνο... Θεωρώ πως θέλει πιο οργανώση στη παραγωγή....Το δε Voice είναι ένα καραστημενο προϊόν που μόνο ταλέντο δε βγάζει.... δοξάζει τους 4 καρεκλοκρατορες....κ παίζει έξυπνα με το μοντάζ κ τα social....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν είχε ανάγκη αυτό το show ο ant1. Ο μόνος αντίπαλος για τις μέλισσες είναι το Master chef, που θα παίζει πολλές ημέρες, έστω μέχρι 23.15, εκεί αν υπάρχει κόπωση θα επηρεαστεί. Όσο για το Ποτάμι, είναι κάτι ανάμεσα σε λίμνη στεναγμων και μέλισσες.....Το καστ στις μέλισσες είναι ασυγκριτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εν τω μεταξύ. θα ήθελα να προσθέσω ότι πολλοί μας αναφέρουν ότι οι Άγριες Μέλισσες θα γίνουν βαρετές στην πορεία. Πως το ξέρετε δηλαδή και το λέτε αυτό; Ας γίνουν και τα λέμε τώρα, αλλά ποιος ο λόγος να προτρέχετε;

    Επίσης, μερικοί δεν χάνουν την ευκαιρία να υποτιμήσουν με το παραμικρό τις υπόλοιπες σειρές και ειδικά τις σειρές του Γεωργίου. Ότι δηλαδή, τι; Δεν πρέπει να υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές; Σημασία έχει να υπάρχουν όλα στις σωστές δόσεις. Εξαιρετικές και οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και πάλι, δεν θα ήθελα του χρόνου η τηλεόραση να έχει μόνο τέτοιες σειρές! Ισορροπία πάνω απ' όλα...δύσκολο πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, για να επιβιώσει το Final Four θα πρέπει να μετακινηθεί στο prime time του Σαββάτου, απέναντι από τον "πεθαμένο" σε τηλεθέαση Παπαδόπουλο από αυτή την εβδομάδα ΚΙΟΛΑΣ. Ίσως τσιμπήσει κάνα 20%, αλλά και πάλι πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές (πχ περισσότερες μονομαχίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρήστος Γ
    Πολύ αμφιβαλλω αν εχεις δει την λιμνη των στεναγμω(με την Παππά)που ειναι μια εντελως διαφορετικη ιστορια.Αν τσουβαλιαζεις αυη τη σειρά με τη λιμνη των στεναγμων του alter τότε εισαι ασχετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν για κάτι αξίζει πραγματικά η σειρά του Μανουσάκη, παρά τις όποιες σκηνοθετικές ενστάσεις έχω (δεν αντιλέγω μεγάλη παραγωγή αλλά κάπου κάπου ειδικά στις σκηνές σύγκρουσης πέφτει θύμα της ηλικίας του σκηνοθετη...), ειναι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο οποίος τρόπος βρίσκεται στην μέση των δύο άκρων από την μια του εθνικισμού και του μίσους για τους Τούρκους και από την άλλη της απολυτοποιησης της ειρηνικής συνύπαρξης. Ναι υπήρξε ειρηνική συνυπαρξη. Πλην όμως, όπως λέει σωστοτατα κάποια στιγμή ο μοναχός, δεν υπήρχε ΙΣΟΤΗΤΑ.
    Επίσης μια σειρα για τον Ποντο δεν μπορεί να ξεπλύνει τον Σαββίδη. Καταρχάς τι να το κάνω το Ποτάμι όταν όλα τα υπόλοιπα του καναλιού είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
    Πάντως μια χαρά που το Ποτάμι πέρασε σε τηλεθέαση το εντελώς ηλίθιο ταλέντ σόου του ANT1 την πήρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε όχι και να συγκρίνουμε το κόκκινο ποτάμι με την λίμνη των στεναγμων! Το κόκκινο ποτάμι είναι μια πολύ αξιόλογη σειρά. Μπορεί να μην είναι όλες οι ερμηνείες εξαιρετικές (όπως οι άγριες μέλισσες) αλλά υπάρχουν πολύ καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές. Τέλος, η παραγωγή είναι εξαιρετική και είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου σε φυσικούς χώρους και όχι σε σκηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικά μπορεί και το OPEN!!!Μήπως αυτό είναι η απόδειξη οτι πρέπει να αρχίσει να επενδύει σε σωστά πρόσωπα και concept? Αν το κάνει σταδιακά και χτίσει ζώνη-ζώνη με σωστά πρόσωπα και εκπομπες ή σειρές θα καταφέρει να ξεπεράσει τα μονοψήφια. Η πρωτιά πλεόν είναι δύσυκολη για όλους. Ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το κόκκινο ποτάμι το περιμέναμε πως και πως να βγει στον αέρα και δικαιωθήκαμε.Πέρα από όποιες ερμηνείες ήταν μέτριες είναι πολύ αξιόλογη σειρά και κινηματοφγραφικά γυρισμένη.
    Μαζί με Άγριες μέλισσες έχουν κάνει την διαφορά στην Ελληνική τηλεόραση οι οποίες είναι ένα μάθημα σε όλα τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί.
    Μακάρι να δούμε κι άλλες σειρές αντίστοιχου επιπέδου στο μέλλον.









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι υπέροχα και το κόκκινο ποταμι και οι μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε 12.52 δεν την τσουβάλιασα, το αντίθετο. Δεν σας κάνει εντύπωση πως κάνεις δεν εγραψε κριτική πριν τα νούμερα, ενώ στις μέλισσες το θετικό σχόλιο βγήκε αβίαστα. 1.500.000 Έλληνες βλέπουν netflix, πόσοι είδαν συνολικά voice, final4και ποτάμι? Ο κόσμος θέλει τη διαφορά και αυτή την προσφέρουν η γυναίκα χωρίς όνομα, ο μουτσινας, οι μέλισσες, οι αρβύλα και το σταρ. Ασχέτως ποιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολλα μπραβο.Περιεργο παντως που τοσες δεκαετιες ουτε ο κινηματογραφος ουτε η τηλεοραση δεν ασχοληθηκε με την ιστορια των Ελληνων του Ποντου και επρεπε να ερθει ενας ομογενης για να συμβει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρήστο τι λες; Τα προσωπικά σου γούστα ασχέτως ποιότητας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ακολουθήσουν όλοι. Όταν παίζουν γυναίκα χωρίς όνομα, ο μουτσινας, οι μέλισσες, οι αρβύλα και το σταρ τι κάνει ο κόσμος; Κλείνει το netflix για να τα δει; Δεν βγάζεις νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !