Καινούργιου: ''Το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ πάει εξαιρετικά, πολλές φορές κλείνουμε πρώτοι''

1

Το ''Ευτυχείτε'' είναι φέτος για 2η σεζόν  στον αέρα του OPEN ,και διανύει ίσως την καλύτερή του φάση. Η παρουσιάστρια,μιλώντας στο ''Celebrity'', απάντησε τόσο για τα νούμερα όσο και για τα σχόλια περί σύγκρισης με την Ελένη...

Για τα νούμερα τηλεθέασης η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: 
Πάμε εξαιρετικά, παρόλο που είμαστε στην πιο ανταγωνιστική ζώνη. Υπάρχουν μέρες που κλείνουμε πρώτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απέναντί μας έχουμε έναν τηλεοπτικό σταθμό με εμπειρία 30 χρόνων. Εμείς είμαστε ένα κανάλι που μόλις ξεκίνησε και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γεγονός που κάνει το επίτευγμά μας ακόμη μεγαλύτερο. Θέλω να συνεχίσει να πηγαίνει έτσι η εκπομπή. Είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθώ πάντα να τους πετυχαίνω. Θα ήθελα να τελειώσουμε πρώτοι. Και δεν το λέω με έπαρση. Οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά που του αρέσει και βάζει την ψυχή του, επιθυμεί να βγει νικητής.  

Για τη σύγκριση με την παρουσιάστρια του Alpha, Ελένη Μενεγάκη, απάντησε:   
Θεωρώ άδικη αυτήν τη σύγκριση. Σίγουρα η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν το χώρο, έχει δημιουργήσει δική της σχολή και έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Στην τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν και καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες, σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα ανακυκλώνονται. Πολύ πιθανό κάποια να μοιάζουν. Τόσοι άνθρωποι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από την Ελένη, ε, κάποια στιγμή –και βάσει πιθανοτήτων– λογικό ήταν ότι θα συνεργαζόμουν με ορισμένους από αυτούς. Άλλοι πάλι που είναι στην ομάδα μου δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο πλατό της Ελένης. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε ένα «τύπου Μενεγάκη» πρωινό, αλλά κάτι καθαρά δικό μας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι ότι ο κόσμος τη βλέπει λόγο των αηδιαστικων κατινιασματων με ξεπερνάει. Γιαυτό μνημόνια μέχρι το 2050

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !