Eξέλιξη: Αποχώρησε από τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ! Όλο το ρεπορτάζ

0

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης και ξεκινά γυρίσματα...

Πρόκειται για μία από τις σειρές που οι συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, μας προϊδεάζουν πολύ θετικά. Πολύ λογικά ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά στις «Άγριες Μέλισσες» και πολύ δικαιολογημένα η σειρά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ενώ τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει υπάρχει μία ανατροπή που μπορεί να είναι δυσάρεστη αλλά τελικά στον ΑΝΤ1 κατάφεραν και βρήκαν… ευχάριστη λύση. Τι εννοώ;

Στο καστ της σειράς είναι πολλοί και σημαντικοί ηθοποιοί, αφού όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές.

Στον ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης  
Στον ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star  Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Δυστυχώς ,όμως, υπάρχει μία αλλαγή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ,από τη σειρά αποχώρησε ο Γιάννης Φέρτης που θα ενσάρκωνε τον «Νέστορα Αγραφιώτη». Πριν ξεκινήσουν να κυκλοφορούν… περίεργες φήμες προλαβαίνω τις… κακές γλώσσες και αναφέρω πως η αποχώρησή του ήταν λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων του σπουδαίου ηθοποιού.Οι απαιτήσεις για πολύωρα καθημερινά γυρίσματα κινηματογραφικών απαιτήσεων, σε συνδυασμό με τις πρόβες για τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει ανάγκασαν και τις δύο πλευρές να διαπιστώσουν πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Έτσι, αποφασίστηκε πως ο Γιάννης Φέρτης θα αποχωρήσει από τη σειρά τώρα που είναι νωρίς παρά να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το καθημερινό πρόγραμμά του.


Ωστόσο ,πρέπει να αναφέρω ότι στον ΑΝΤ1 αποδείχτηκε πως πράγματι προσέχουν τις «Μέλισσές» τους γιατί τον ήρωα, τον «Νέστορα Αγραφιώτη» σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα ενσαρκώσει ένας επίσης σπουδαίος ηθοποιός, ο Παύλος Ορκόπουλος. Έτσι ,λοιπόν, τις επόμενες ημέρες ο Παύλος Ορκόπουλος ξεκινά γυρίσματα ακόμη και για τις σκηνές των δύο πρώτων επεισοδίων που είχαν γυριστεί με τον Γιάννη Φέρτη. 

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και εντατικά, ενώ βέβαια όσοι θέλουν να απολαύσουν τον Γιάννη Φέρτη σε μία ακόμα σημαντική ερμηνεία του μπορούν το χειμώνα να παρακολουθήσουν την παράσταση, «Ένας αληθινός καουμπόι» της Μαρίλια Σαμπέρ, σε σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα, που θα ανέβει στο θέατρο «Μικρό Χορν» και πρωταγωνιστεί με την Ιωάννα Μαυρέα και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Και βέβαια για τις «Άγριες Μέλισσες» περιμένετε μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου που στις 20:45 κάνουν την είσοδό τους στο τηλεοπτικό τοπίο με διπλό επεισόδιο ,και από την επόμενη μέρα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22:45 θα δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !