Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα:«Δεν θα ήθελα να τον δω στο πλευρό πάλι μίας ξανθιάς παρουσιάστριας πρωινής ζώνης»Είναι οριστικό πως από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο "Ευτυχείτε" θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Οι δύο συνεργάτες έχουν πολύ καλή σχέση, ωστόσο πριν περίπου δύο χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια είχε εκφράσει μία άποψη, που μάλλον δεν φαίνεται να την ενστερνίζεται πια. Συγκεκριμένα, τότε κυκλοφορούσαν έντονες φήμες πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας συζητά να βρίσκεται στην εκπομπή "Το Πρωινο" της Φαίης Σκορδά. 

Τότε εκείνη είχε δηλώσει τα εξής:

Το θέμα αυτό είχε προβληθεί από την τότε εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε Καφέ να στα πω". Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, εκείνη ανέφερε το εξής "Δεν ξέρω αν κάνει να τοποθετηθώ, αλλά θα τοποθετηθώ. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό, δηλαδή δεν ξέρω αν θα ταιριάξει με τη Φαίη. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια ταυτισμένος με την Ελένη.. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνει κάτι αντίστοιχο σε μία παρουσιάστρια, που μπορεί να είναι ένα τσικ πιο κάτω από την Ελένη, αλλά παίζουν στα ίδια level. Αν συνεχίζει να κάνει τηλεοπτικά, που τον αγαπάω πολύ και τον πιστεύω, νομίζω ότι πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό. Όταν κάποιος έχει ταυτιστεί με κάποιον άλλον τηλεοπτικά, καλό είναι να μην πηγαίνει σε κάποιον που μπορεί να είναι κάπως αντίστοιχος τηλεοπτικά. Ο Γρηγόρης μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Εγώ δεν θα ήθελα να τον δω στο πλευρό πάλι μίας ξανθιάς παρουσιάστριας πρωινής ζώνης. Ούτε εδώ, ούτε στην Ελένη, ούτε στη Φαίη. Θα ήθελα να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό, διότι πάντα θα υπάρχει σύγκριση με την Ελένη, για αυτό θα έπρεπε να αποφεύγονται αυτά"

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Γελοίοι όλοι τους. Όλα για το χρήμα και την προβολή. Ψώνια!!!
Ο χρήστης maria13 είπε…
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Από την άλλη εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο Γκουντάρας θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο μπροστά από τις κάμερες.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ε δεν είναι και η μοναδική που είπε.
Πως τα φέρνει καμιά φορά ο διάολος να λες κακή κουβέντα για συνάδερφο και να συνεργάζεσαι μαζί του.
Όλα γίνονται χωρίς να το περιμένεις ακόμη και με τον χειρότερο εχθρό σου μπορεί να τον βάλουν μέσα στην εκπομπή που είσαι σαν πανελίστας η είσαι παρουσιαστής/ρια.
Όλοι την ίδια δουλειά κάνουν δουλεύουν σε εκπομπές και οπότε θα τον λουστείς θες δεν θες!