Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν στενοχωρήθηκα που έφυγε ο Δημήτρης Παπανώτας»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
“Τα άπλυτα” είναι η νέα στήλη της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. Δεύτερη της καλεσμένη ήταν η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Φωτεινής ενώ δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και σε αρνητικά για εκείνη σχόλια στο Twitter.

Για τα αν έχει εμμονή με το OPEN απαντά “Όποιο κανάλι και να ρωτήσεις για τον εαυτό του θεωρεί ότι έχω εμμονή, δηλαδή θεωρώ ότι σε κάθε κανάλι έχουν από έναν στόχο με βελάκια με τη φωτογραφία μου επάνω και ρίχνουν, και ο καθένας θεωρεί ότι είναι το κέντρο και ότι ασχολούμαι μόνο με ένα κανάλι. Εγώ ασχολούμαι με όλα τα κανάλια, έχω εμμονή με όλα τα κανάλια, όπου υπάρχει ρεπορτάζ εγώ το ακολουθώ και για να ασχολούνται όλοι νομίζω ότι κάτι σημαίνει αυτό, μάλλον κάτι κάνω καλά.”

Όπως δηλώνει δεν έχει εμμονή με κάτι συγκεκριμένο, ούτε και με κάποιον παρουσιαστή ωστόσο “και για τους παρουσιαστές ακόμη που μπορεί να έχω γράψει πάρα πολύ αρνητικές κριτικές, έχει έρθει η στιγμή που έχω γράψει και θετική κριτική, απλά κανείς δεν ασχολείται με την θετική κριτική γιατί προφανώς δεν πουλάει”.

“Δεν στενοχωρήθηκα που έφυγε ο Δημήτρης Παπανώτας, και δεν θα στενοχωριόμουν για κανέναν αν έφευγε” απαντά στην ερώτησης της Φωτεινής για το αν στενοχωρήθηκε για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από το Happy Day.

Λίαγκας η Σκορδά; “Δεν κάνουν την ίδια εκπομπή. Η Φαίη κάνει ένα καθαρόαιμο πρωινό. Ο Λιάγκας κάνει ένα gossip magazino, δηλαδή gossip μέχρι θανάτου, δεν έχει αφήσει άνθρωπο τα έχει βάλει με όλους. Είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα, με το μισό ΣΚΑΙ δεν μίλαγε, με το άλλο μισό δεν μιλάει τώρα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 τα εξόντωσε τελείωσε μετά τον Ρέμο, μέχρι τον Δεκέμβριο βλέπω να μη του μιλάει άνθρωπος.” Ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ Καπουτζίδη και Λιανού για το Voice “Ο Καπουτζίδης πήρε πάνω του το “The Voice”. Κατάφερε ένα τηλεοπτικό προϊόν να το φέρει στα μέτρα του. Ο Λιανός είναι πιο συμβατικός παρουσιαστής, στο συγκεκριμένο όμως τάλεντ σόου ο παρουσιαστής θεωρώ ότι δεν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μετράει περισσότερο και κλέβει την παράσταση η κριτική επιτροπή.”

Σχολιάζοντας την φετινή τηλεοπτική χρονιά αποκαλύπτει πως κακή κριτική θα έγραφε για τη σειρά του Γεωργίου “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ. “Νομίζω πως μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει είναι η χειρότερη δουλειά που έχει κάνει ο Γεωργίου, και δεν είναι τυχαίο που αυτή η δουλειά έχει ξανά πάει σε κανάλια και την είχαν απορρίψει, και προσπάθησε να κάνει βελτιωτικές κινήσεις. Είχε πάει στον ΑΝΤ1 και παλαιότερα ξανά στον ΣΚΑΙ με την Μαραγκουδάκη”

Τι άνθρωπος είναι τελικά η Τίνα Μεσσαροπούλου; Η ίδια απαντά ” Είμαι ένας καλός άνθρωπος, με μεγάλη υπομονή που εκτιμώ και σέβομαι τους φίλους μου και γενικώς δεν μου αρέσει ότι δεν θέλω να μου κάνουν να το κάνω, το έχω ως αρχή στη ζωή μου. ”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !