Απόψε η πρεμιέρα για το πολυσυζητημένο ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ του Alpha...

2

Σπίτι είναι… ένας πυροσβέστης, μία εργασιομανής, δύο πρώην σύζυγοι, μία πρώην πεθερά, τρία παιδιά, ένας αδερφός, ένας φίλος, μία γραμματέας ,και μία κολλητή. Το «Σπίτι είναι…», έρχεται απόψε,Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Στην καινούρια οικογενειακή κωμωδία του Alpha, ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι προσπαθεί να γνωριστεί, να εξελιχθεί, να αγαπηθεί… εφόσον βέβαια οικογένειες, φίλοι και δουλειές τους αφήσουν σε ησυχία!   

Επεισόδιο 1 
«…εκεί που όλοι οι δικοί σου έχουν κλειδιά» 

Ο Σωτήρης γυρίζει από την δίωρη υπηρεσία του στην Πυροσβεστική και βρίσκει το σπίτι του να καίγεται. Αναζητά τους υπαίτιους της φωτιάς ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κλειδιά, τις δύο πρώην συζύγους, τα παιδιά του, και τον αδερφό του. Ο καθένας από αυτούς ξεκινά να διηγείται τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τη μέρα αυτή στο σπίτι τού Σωτήρη, μόνο που κάποιες από τις ιστορίες αντικρούονται, αφήνοντας κενά και ερωτηματικά και τον Σωτήρη ανήμπορο να βρει την άκρη. Μην έχοντας πού να μείνει, καταλήγει φιλοξενούμενος της πρώτης πρώην συζύγου του, Ελένης!

Η νέα αυτή συνθήκη δυσκολεύει την επικοινωνία και την επαφή του Σωτήρη με τη νυν σύντροφό του, τη Ράνια, πράγμα που την κάνει αρχικά να δυσανασχετήσει και εν συνεχεία να ζηλέψει. Η συζήτηση με την κολλητή της, τη Τζέμα, της δημιουργεί ανασφάλεια στη σκέψη ότι η συχνή επαφή του Σωτήρη με τις πρώην συζύγους του ,μπορεί να εγκυμονεί κίνδυνο επανασύνδεσης. Μη θέλοντας να ρισκάρει τη σχέση της, του προτείνει να μείνει μαζί της παρόλο που γνωρίζονται μόλις τρεις μήνες, και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους ανοίγει.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός  
Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα  

Σεναριογράφοι: Ζωή Κοΐβαρη, Νίκος Μήτσας 

Παίζουν: Εβελίνα Παπούλια (Ράνια), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Σωτήρης), Μπέττυ Μαγγίρα (Αθηνά), Θωμαΐς Ανδρούτσου (Ελένη), Μαρία Κωνσταντάκη (Τζέμα), Αντώνης Φραγκάκης (Νικήτας), Γιώργος Παπαγεωργίου (Ανέστης), Γιάννης Χατζηγεωργίου (Λευτέρης), Ναταλία Καλημερατζή (Σταυρούλα), Γιώργος Παπανδρέου (Βασίλης), Ιάσονας Καστόρης (Αλκίνοος), Αγάπη Πετροπουλέα (Αρσινόη) και η Μαρία Αλιφέρη (Ζωίτσα). 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατά τα άλλα κλαιγονταν ότι δεν είχαν ιδέες για το σοϊ. Έχει να πέσει κλάμα. Την Παπουλια λυπάμαι που για να έχει δουλειά, δέχτηκε να παίξει σε αυτή τη σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες επιλογές κάνει ο alpha φέτος! Φρέσκιες! Για γέλια! Και καλά αυτοί που ξανακάνουν σοι με χειρότερους ηθοποιούς, ο σκηνοθέτης τους που άφησε το πόρτα τη Φριτέζα για να επιστρέψει στο σοι Β διαλογης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !