ΑΝΤ1-Μωραΐτης: Ο αποπροσανατολισμός και η ηρωοποίηση

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Πολύς ντόρος έχει γίνει για την απομάκρυνση του Νίκου Μωραίτη από την κριτική επιτροπή του "The Final Four".

Το θέμα έχει συζητηθεί πολύ και σχεδόν καμία εκπομπή (εκτός του ΑΝΤ1) δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο. Πουθενά, όμως, δεν είδαμε να σχολιάζεται η ουσία της απομάκρυνσης. Από τη μία, ακούγαμε την άποψη του ίδιου να υποστηρίζει ότι με πολιτική εντολή τον "έφαγαν" λόγω των πολιτικών του απόψεων και από την άλλη, το κανάλι να υποστηρίζει ότι η απομάκρυνση έλαβε χώρα μετά από απόφαση της μαμάς-εταιρείας παραγωγής.

Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έδωσε βάση στα όσα έγραψε ο κύριος Μωραίτης για τον ΑΝΤ1. Αυτός ήταν ο λόγος που το κανάλι έκρινε ότι δεν γίνεται να εργάζεται σε αυτό ένας άνθρωπος που έχει εκφραστεί με βαρύτατα λόγια για τον σταθμό.

Καμία, λοιπόν, πολιτική δίωξη, αλλά ούτε επιβολή των ξένων υπευθύνων του φορμάτ. Σίγουρα, πάντως, είναι λογικό να μη θέλει μία επιχείρηση να πληρώνει έναν άνθρωπο που δημόσια έχει μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια αυτήν. Κανένας εργοδότης δεν θα το ήθελε αυτό, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας.

Άλλωστε ένα κεντρικό πρόσωπο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι η Μαριάννα Τουμασάτου, που τα τελευταία χρόνια εμφανώς στήριζε τις πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα...

Το ότι ο Νίκος Μωραίτης εκμεταλλεύτηκε αυτή την ιστορία για να γίνει ήρωας στους κύκλους της αριστεράς είναι γεγονός. Προφανώς οι θιασώτες του επιθυμούν να φαντάζονται φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, αδυνατώντας να καταλάβουν πως το ότι και μόνο ο συγκεκριμένος επέλεξε να αμείβεται με χρήματα τεράστιου μιντιάρχη είναι μία προδοσία.

Φυσικά, και ο ΑΝΤ1 έχει απόλυτη ευθύνη σε αυτό. Τα στελέχη που τον σκέφτηκαν και τον πρότειναν θα έπρεπε να γνωρίσουν τα επιθετικά tweets προς το κανάλι και όχι να προσπαθούν να τα "καλύψουν" μόλις ήρθαν στο φως της επιφάνειας.

Και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι μόνο στα σχόλια κατά του ΑΝΤ1...


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν το περίμενα να το διαβάσω εδώ, αλλά, ναι, είπε κάποιος την αλήθεια. Και δε μίλησε μόνο κατά του ΑΝΤ1 αλλά και κατά του ίδιου του Κυριακού. Υπάρχει tweet που λέει ότι την προπαγάνδα την υπαγορεύει ο Κυριακού, το #fuck_ANT1, υπάρχει άρθρο που λέει για το ελικόπτερο του Κυριακού που μετέφερε τον Μητσοτάκη ΚΤΛ. Προφανώς και τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι ανίκανα. Επίσης, ο Μωραΐτης κάνει διακοπές στην Πάρο, εκεί κάνουν διακοπές ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια όλως τυχαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με δουλεύεις έτσι ; Θες να μου πεις ότι ο Αντ1 που κάνει τόσα χρόνια σόου έχει στήσει τόσες παραγωγές δεν ήξερε για τα tweets; Ένα μεγάλο κανάλι δεν ξέρει τι έχει λεχθεί για αυτό και ιδιαίτερα από ένα αναγνωρίσιμο άτομο ; Βούτυρο στο ψωμί του ήταν να συζητηθεί και για αυτό το λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !