UPDATE- Δείτε τα 15' στο Prime time.

21
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 18/9/2019:


ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ  19,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 12,8
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 13.0
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 24.0
GREY'S ANATOMY 15,8
ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ 13,5

X FACTOR 15,6

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εάν πριν το Έρωτας Μετά μπει μια πολύ δυνατή κωμωδία η σειρά θα εκτοξευτεί. Το Αν Ήμουν Πλούσιος επίσης πάει πολύ καλά δεδομένων των χαμηλών ποσοστών που έχει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σειρες Αν ημουν πλουσιος και Ερωτας μετα δειχνουν να εχουν καποιο σταθερο κοινο. Βεβαια ακομα ειναι νωρις, ας περιμενουμε και τις αλλες σειρες. Οι 8 λεξεις στον σκαι χανουν ακομα και απο το open (τουλαχιστον στα μη καθαρα νουμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αντ1 θα ανατρεψει το 22 με 00, επισης το χθεσινο επεισοδιο του Ερωτας μετα δεν μου αρεσε, το βαρεθηκα. Επίσης κι ο Alpha θα ανατρεψει πολλά στην ζώνη 21 οχι με τα νεα σίριαλ ομως.
    Γελάω πολύ με το Αν ημουν πλουσιος. Ο Καλυβατσης πολύ καλός. Μπορει να μην ειναι στους Ραδιο Αρβυλα, ειναι πιο συμπαθεις ομως απο αυτούς για πολλους λόγους.
    Περιμενω να δω με αγωνια τις αγριες μελισσες, και το μη ψαρωνεις. Το ειδα το καλοκαιρι και μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραια σειρα το Ερωτας μετα. Και τωρα αρχιζει το καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Έρωτας μετά με τα σημερινά δεδομένα βάζει υποψηφιότητα για να είναι η πιο πετυχημένη σειρά της χρονιάς. Συνεχόμενα εικοσάρια κάνει. Το 8 λέξεις ίσως να είναι στο τέλος η αποτυχία της χρονιάς στις σειρές. Θα φανεί στη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω το Αν ήμουν πλούσιος θα ανέβει και άλλο. Από τις κωμωδίες του AΝΤ1 πιστεύω πως θα είναι αυτή με τα καλύτερα νούμερα. Ανεβάζει αρκετά τα νούμερα που παίρνει από το δελτίο. Το Έρωτας μετά πάει πολύ καλά περιμένω όμως τον ανταγωνισμό. Για την ώρα ο Σκαι είναι ο μεγάλος χαμένος. Το X-Factor για τα δεδομένα του καναλιού πάει καλά. Δε νομίζω ότι έχουν παράπονο. Αν και όπως έγραψαν και εδώ αυτό το παιχνίδι πάντα έκανε νούμερα στις οντισιόν και έπεφτε μετά. Θα δείξει στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Άλφα διέψευσε αρκετούς...που είναι που θα έπεφτε...? πολύ καλή σειρά ο Έρωτας μετά.
    Το Αν ήμουν πλούσιας έπαιζε το μεσημέρι δεν θα ήταν καλύτερα? μπορεί και 25ρια να έφερνε.Για μένα θα το ήθελα εκεί.
    προς το παρόν μία χαρά είναι αν και αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έρωτας μετά αν συνεχίσει τα δίπλα επεισόδια δευτέρα τρίτη τετάρτη θα ξεκινήσει να κάνει κοιλιά! Τα νούμερα αυτά θα πέσουν από την άλλη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ...δεν μπορώ αυτές τις προβλέψεις του τύπου, θα πέσει, θα ανέβει, θα είναι η επιτυχία ή η αποτυχία της χρονιάς...κοκ. Το θέμα είναι ότι έχουμε όμορφες σειρές και έχω την εντύπωση ότι δεν θα προλαβαίνουμε να βλέπουμε όσα μας αρέσουν. Επίσης, όταν έχεις πολλές καλές σειρές που θέλει να τις παρακολουθήσει το κοινό, τότε μπορούν να τα πάνε όλες καλά ή αρκετά καλά! Το θέμα είναι να έχουν όλα τα κανάλια διαφημιστικά έσοδα και να συνεχίσουν την καλή πορεία σε σχέση με το παρελθόν που ψάχναμε πολλές φορές για το τι να παρακολουθήσουμε και δεν το βρίσκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oλο και ανεβαινει το ερωτας μετα,το αν ημουν πλουσιος πιστευω θα σταθεροποιηθει εκει λιγο πιο κατω απο το 20%,το x factor καλα κρατηθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι μιλατε για κατρακύλα για τις 8 λεξεις. Πειτε ομως οτι στο συνολο εκανε κοντα 19 πιο μπροστα απο το αν ήμουν πλούσιος που εκανε 16.5 και λιγο κατω απο το ερωτας μετα που εκανε 20 κατι. Στον σκαι θα είναι ικανοποιημενοι δεδομενου οτι εχει σχεδον φουλ ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @2.11, οι 60+ και μαύρο να είχε ο σκαι, θα το έβλεπαν. Για το δυναμικό έκανε τις αλλαγές στο πρόγραμμα του, γιατί εκεί είναι τα διαφημιστικά πακέτα. Και μέχρι στιγμής πολύ χάλια στο δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το "Ερωτας μετα" ειναι πολύ συγκεκριμενη σειρά,με συγκεκριμενο κοινο(εννοω αυτους που τους αρεσουν τετοιες σειρες).Το "Αν ημουν πλουσιος" πιστευω πως ειναι απο τις καλές κωμωδιες του ant1.Αν μπει το "Σπιτι ειναι" ή η το "Μην αρχιζεις τη μουρμουρα" πιστευετε θα ανεβει το "Ερωτας μετα";Εγω δεν το νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το έρωτας μετά έχει το κοινό του τατουάζ που δεν ακολούθησε τον Γεωργίου στο Σκάι κι συνεχίζει να βλέπει μια δραματική σειρά στον Άλφα στις 10 το βράδυ.απλα τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ταινιαρα του οπεν χθες ποσο εκανε με τον ντικαπριο περιμενα πως και πως να δω αλλα δεν το εγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έρωτας μετά σειραρα ρε παιδια
    Υπέροχοι ηθοποιοί υπεροχη σκηνοθεσία και διαφορετικη ο παραλληλισμος του τότε με του τώρα είναι από τα πιο ωραία
    Χίλια μπράβο αν και δεν περίμενα κάτι λιγότερο από ιωσηφέλη και τσελεμεγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το "Ερωτας μετα" με το "Τατουαζ" δεν ειναι ίδες σειρές,προφανως και εχουν άλλο κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To "Έρωτας Εγώ" θα παίσει γιατί από τη Δευτέρα αρχίζουν και οι 2 κωμικές σειρές του Ant1, ειδικά το "Πέτα τη Φριτέζα" θα της κάνει μεγάλη ζημιά, μήπως της πάρει και τη πρωτιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταπληκτικά ο Ant1 πρωι μεσημερι, απόγευμα και νωρίς το βράδυ. Δυνατή αρχή. Αντε να ερθει και το full νεο πρόγραμμα απο βδομάδα.

    Alpha ακλόνητος απο την φυγή Γεωργίου στο prime time μεχρι στιγμής. Να δουμε απο την ερχόμενη εβδομάδα που θα βγουν σχεδόν όλα τα προγραμματα πια πως θα διαμορφωθεί το τοπίο.

    Σκαι μεχρι στιγμής η προσπάθεια στροφής σε πιο νεανικά προγράμματα ΔΕΝ δείχνει να του βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Greys θεικο! Εξαιρετικα νουμερα παροτι ειναι σεζον αρκετα παλιοτερη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !