UPDATE- Δείτε τα 15' στο Prime time.

21
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 17/9/2019:




ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ  18.3

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 13.2
GREECE'S NEXT TOP MODEL 30.6
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 10.6
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 21.1
GREY'S ANATOMY 12,5
ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ 14.0

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4.9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 11,3

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε κάθε επεισόδιο ανεβαίνει το GNTM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειχε καλη ταινια ο ΑΝΤ1 και γυρισαν κανάλι. Όταν προστεθούν τα προγραμματα του ΑΝΤ1 και του ALPHA θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα. Πολύ ωραίο το αν ημουν πλουσιος και το Έρωτας ξανά. Μπράβο στα 2 αυτά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έρωτας μετά ειναι πολύ καλό θα ανέβει κι άλλο. Καμία σχέση με τις σειρές του Γεωργίου που δεν τραβάνε καθόλου πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το "Αν ημουν πλουσιος",ομως υπαρχουν κωμικες σειρες που δεν εχουν βγει ακομη,πχ.οι κωμωδιες του ant1, το "Σπιτι ειναι" του alpha και μια ακομη κωμωδια στον alpha.Ειναι πολύ νωρις ακομη,εχουν να βγουν και άλλα προγραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα χθες το τρειλερ του Σπίτι ειναι... Τελείως αδιάφορο, φαίνεται ξεκάθαρα σαν αντιγραφή από το Σοι σου. Δείτε το και θα με θυμηθείτε. Απορίας άξιο γιατί το κανάλι επέλεξε να κόψει το Σοι σου που έκανε επιτυχία για να κάνει ακριβώς το ίδιο με άλλα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νούμερα στη prime time αυτή την εβδομάδα δεν δείχνουν τίποτα! Το αν ήμουν πλούσιος μπορεί να συνεχίσει να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει το ίδιο ισχύει και για το έρωτας μετά. Όταν βγουν όλα τα προγράμματα τότε θα φανούν τα αποτελέσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής το GNTM ανεβαίνει ανά επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω να έχουμε αλλαγές στο prime time του Σκαι. νομίζω θα υπερισχύσει η θέση πως οι κωμωδίες πρέπει να μπουν νωρίτερα και όχι στις 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηταν καιρος,κανενα promo για το "Σπιτι ειναι" τοσο καιρο,επιτελους επαιξε trailer.Ισως σου φαινεται ίδιο γιατι η σεναριογραφος ειναι η ίδια απο το Σοι(των Χαμπεων,συγκεκριμενα)και ο σκηνοθετης ηταν αυτος που εκανε τον 2ο και 3ο κυκλο απο το Σοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άνοστο σαν τρέιλερ σπίτι είναι. Εκεί που είναι το σόι σου και μας κλείνει και το μάτι! Ξεφτίλα. Στουντιίλα βγαλμένη από παλιά. Κρίμα να κοπεί το σόι για να βλέπω αυτούς τους ηθοποιούς. Φέρτε το σόι πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ηξερα οτι το αν ημουν πλουσιος θα επεφτε και το ερωτας μετα θα ανεβαινε γιατι το πρωτο ειναι μια απο τα ιδια και το δευτερο το κατι διαφορετικο.Το gntm απλα κανει περιπατο ειναι το μονο προγραμμα φετος που δεν επηρεαζεται καθολου απο τον ανταγωνισμο.Οσο για το σπιτι ειναι εγω δεν ειδα καμια ομοιοτητα με το σοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ με μια μερα εβγαλες συμπερασμα; Το 18,3 δεν εινβαι πτωση. Εμενα το Ερωτας ξανα δε μου αρεσε καθολου. Απορω πως την βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανεβηκε το ερωτας μετα. Μπραβο ωραια σειρα. Αλλα το gntm νομιζω οτι θα παει ακομα παραπανω οταν μπουν στο σπιτι τα κοριτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αν ήμουν πλούσιος θα ανέβει κ άλλο ειδικά σήμερα αύριο κ τη Παρασκευή που δεν έχει gntm
    Όσο για το σπίτι είναι.. αδιάφορο αντίγραφη του σόι και η ηθοποιοί καθόλου καλή επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1:49 δε ξερω δεν εχω δει τετοια ταινια αλλα οταν λεω κατι διαφορετικο εννοω για τα ελληνικο δεδομενα ειναι η μοναδικη σειρα που τη βλεπω και δεν μου θυμιζει καποια παλιοτερη σειρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Έρωτας μετά πολύ ωραία σειρά που πιστεύω θα ανεβάσει στροφές.
    Το Αν ήμουν πλούσιος καλή και εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηρεμηστε,δεν επεσε το "Αν ημουν πλουσιος",αλλωστε γιατι το συγκρινετε με το "Ερωτας μετα" δεν παιζουν την ίδια ωρα.Πάντως και εγω προτιμω το "Αν ημουν πλουσιος",δεν μου αρεσε καθολου το "Ερωτας μετα" ουτε σαν υποθεση,ουτε γενικοτερα η σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο πάει το gntm ανεβάζει πιο πολύ στροφές. Μέχρι και θεουσα φέρανε οι αθεοφοβοι. Κρατήθηκε η σειρά του άλφα και η σειρά του Αντ1. Ο Σκάι δεν ξεκίνησε καλά θεωρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.53 Το να θυμιζει κάτι απο τα παλια το "Σπιτι ειναι",δεν ειναι καθολου κακό,ισα-ισα.Παρ'ολα αυτα οι ηθοποιοι δεν μου φαινονται ταιριαστοι,αλλά θα δειξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.53 Και το "Σοι" αλλωστε σε στουντιο ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως οποιαδήποτε σειρά και εάν παρακολουθούμε πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά από πολλά χρόνια έχουμε πάρα πολλές επιλογές. Και αυτό μόνο καλό είναι για εμάς. Και ακόμα τα προγράμματα δεν είναι ολοκληρωμένα. Νομίζω ότι σε κανένα μήνα θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Υγ:εγώ είμαι από αυτούς που βλέπουν το GNTM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !