Ποιοι οι καλεσμένοι στο αυριανό ''Thrive'' του ΑΝΤ1...

0


στις 9 το πρωί


Στο νέο επεισόδιο του THRIVE,αύριο, Κυριακή, 25 Αυγούστου, ο Κώστας Κρομμύδας και η Νίκη Σμυρνή μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία. 

Αυτή την Κυριακή η Zέτα Δούκα συναντά τον Κώστα Κρομμύδα, τον ηθοποιό και συγγραφέα οκτώ βιβλίων που μοιράζεται στην εκπομπή, «Thrive», άγνωστες πτυχές της ζωής του. Εξομολογείται στη Ζέτα Δούκα εμπειρίες από τις πρώτες ημέρες του στην Αθήνα, μιλάει για την ανάγκη του να ταξιδεύει και εκμυστηρεύεται οικογενειακές στιγμές. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «νομίζω πως αν δεν είχα κάνει παιδί μπορεί να μην είχα γράψει τίποτα. Μου άλλαξε τη ζωή». 

Η Νίκη Σμυρνή, ιδρύτρια και CEO της πλατφόρμας travelgems.com ,μιλά στη Ζέτα Δούκα για τη διαδρομή που ακολούθησε ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της ταξιδιωτική υπηρεσία. Εξηγεί γιατί οι γυναίκες έχουν βασικό τους προσόν τη συναισθηματική νοημοσύνη. Η Νίκη Σμυρνή γνωρίζει προσωπικά την Arianna Huffington και περιγράφει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή πώς το βιβλίο ,«Sleep Revolution», την ενέπνευσε και της άλλαξε τη ζωή αφού αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με τον ύπνο. 

Η εκπομπή, «Thrive», έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

Thrive: Αύριο, στις 09.00, στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !