Η Ειρήνη Στεριανού στην νέα...Πολυκατοικία...(photos)Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Πολυκατοικία» ετοιμάζονται, καθώς θα βγουν στον αέρα τη νέα σεζόν από το ΣΚΑΪ. Ο Βασίλης Θωμόπουλος ετοιμάζει πυρετωδώς τον καινούργιο κύκλο, που θα φέρει τον ακριβή τίτλο «Θα γίνει της πολυκατοικίας», και εκτός από τους παλιούς ήρωες θα προστεθούν κι άλλοι.

 Στην ομάδα φαίνεται ότι θα μπει και μία από τις καλλονές του πρώτου κύκλου του «Greece’s Next Top Model», η Ειρήνη Στεριανού. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Instagram, καθώς το μοντέλο πόζαρε με τον σκηνοθέτη και κάποιους από τους ηθοποιούς του σίριαλ.

 Να σημειωθεί ότι η Ειρήνη είχε συμμετάσχει στην πρόσφατη ταινία «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα».

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Έλεος.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε Άπτον Θωμόπουλο δεν το περίμενα. Τι να πω. Εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μόνιμα;; όσα παιδιά έχουν βγάλει σχολή υποκριτικής ας κάνουν αίτηση για οποιοδήποτε ριάλιτι-παιχνίδι εκεί έξω. πιο εύκολα θα βρουν δουλειά σε μια σειρά. έτσι δε θα χρειαστεί να περάσουν και από οντισιόν. κι αν περάσουν θα είναι τυπικό.
Ο χρήστης Tzim P είπε…
Εντάξει,και την Ασημακοπούλου, η οποία έπαιζε στην πολυκατοικία, από Μοντέλο σε πρωιναδικο την βρήκαν και την πήραν στον Ένα μήνα και κάτι και μετά ακολούθησαν και τα υπόλοιπα. (Μπορεί στο μεταξύ να πήγε και σε κάποια δραματική σχολή,αλλά το είχε πει για τον Ένα μήνα και κάτι η ίδια). Μπορεί να έχει ταλέντο και η Στεριανου,ας την δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε.