Ντίνα Νικολάου: Δεν νομίζω οτι θα ήμουν χρήσιμη στο Masterchef...

0


Η Ντίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε μεταξύ άλλων για το MasterChef, αλλά και τους νεότερους τηλεοπτικούς σεφ.

 Ποιους από τους νεότερους τηλεοπτικούς σεφ παραδέχεσαι;

 Μου αρέσουν πολλά νέα παιδιά που έχουν μπει στον χώρο και δεν με ενοχλεί που έχουν μια διαφορετική εικόνα με πολλά τατουάζ. Εχει αλλάξει η εποχή και πρέπει κι εμείς να προσαρμοστούμε σε αυτή. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πολλά από τα παιδιά που έγιναν γνωστά μέσα από τα reality καβάλησαν το καλάμι. Εγιναν πολύ γρήγορα αναγνωρίσιμοι και δεν είχαν την ωριμότητα να το διαχειριστούν, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Ισως θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτά τα νέα παιδιά ότι η δουλειά μας φαίνεται μέσα από την τηλεόραση. Δεν είναι η τηλεόραση. Υπάρχει διαφορά.

 Θα ήθελες να είσαι μια εκ των κριτών του «MasterChef»;

 Δεν μου έγινε τέτοια πρόταση. Αλλά επειδή διδάσκω πολλά χρόνια σε σχολές μαγειρικής, έχω άποψη και δεν νομίζω ότι θα ήμουν χρήσιμη σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εχω την αίσθηση ότι στα παιχνίδια αυτά θέλουν πιο διαχειρίσιμους ανθρώπους. Εγώ δεν μπορούσα να μπω στη λογική της υπερβολής που απαιτεί η τηλεόραση. Αλλά είναι κάτι που δεν με απασχόλησε και τόσο, γιατί κάνω τόσα πράγματα και εδώ και στη Γαλλία. Θεωρώ ότι είμαι πιο χρήσιμη όταν προάγω τις ελληνικές γεύσεις στο εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !