Φαίη Μαυραγάνη:Η σχέση εξάρτησης με τα νούμερα τηλεθέασης...

0

Και τη νέα σεζόν η Φαίη Μαυραγάνη θα κρατά στα χέρια της την πολύ πρωινή ζώνη του OPEN τα Σαββατοκύριακα, με την επιτυχημένη εκπομπή της ,''Τώρα ό,τι συμβαίνει''.Η δημοσιογράφος ,σε συνέντευξή της στο TV Έθνος ,απαντά για τα νούμερα τηλεθέασης και τη σχέση της μαζί τους.

Ποια είναι η σχέση σας με τα νούμερα τηλεθέασης;  
Απολύτως εξαρτημένη. Νομίζω ότι τα νούμερα τηλεθέασης, καλώς ή κακώς, αφήνουν ή δεν αφήνουν ένα τηλεοπτικό προϊόν να υπάρξει. Δηλαδή αν εγώ δεν κάνω καλά νούμερα, το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη χρονιά δεν θα έχω δουλειά. Είναι το κριτήριό μας για να υπάρξουμε σ’ αυτή τη δουλειά, οπότε σαφώς και με επηρεάζουν. Όπως, επίσης, με επηρεάζει το γεγονός αν έχω κάνει καλές επιλογές. Υπάρχουν φορές που έχω σκεφτεί να πάω κόντρα στο ρεύμα και να φέρω κάποιους καλεσμένους που δεν “πουλάνε”, όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Για παράδειγμα, έκανα κάποιες καταπληκτικές συνεντεύξεις με τον κ. Κριεζή και τον κ. Νανόπουλο και χάρηκαν που σάρωσαν και χάρηκα που υπήρχε κόσμος που έστειλε μηνύματα και είπε «σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να ακούσουμε αυτούς τους ανθρώπους». Οπότε ναι, παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, με καθορίζουν, με επηρεάζουν, αλλά προσπαθώ μερικές φορές να τα καθορίζω και εγώ, δηλαδή θεωρώ ότι έχω πια τη δυνατότητα έπειτα από τόσα χρόνια εδραίωσης αυτής της εκπομπής να κάνω κι εγώ το δικό μου, έξω από αυτό που λέμε καθιερωμένος σόου για νούμερα.

Τελικά, στην τηλεόραση ο κόσμος είναι αυτός που βγάζει νικητές και ηττημένους;
Νομίζω κυρίως ναι. Διότι θα έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια ότι υπάρχουν και κάποιες εκπομπές που αποκαλούμε «σκουπίδια», οι οποίες επιβίωσαν, άντεξαν ,και πορεύτηκαν χρόνια μέσα στην τηλεόραση επειδή είχαν τηλεθέαση. Και υπήρχαν και εκπομπές που κάποιοι τις είπαν ποιοτικές, αλλά κόπηκαν γιατί ο κόσμος δεν τις έβλεπε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !