Γνωρίστε καλύτερα τον Κωνσταντίνο Κάππα...

0



Ο Κωνσταντίνος Κάππας ετοιμάζεται για το έργο του Κάρολου Ντίκενς «Όλιβερ Τουιστ» που θα ανέβει από τον Οκτώβριο στον Ελληνικό Κόσμο και μιλά στο People και τη Φανή Πλατσατούρα για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι καλό, πρωτότυπο ή ριζοσπαστικό. 

Τελευταία φορά που…

 Έκανες μια καλή πράξη;

 Κάποτε είχα γύρισμα στο Ναύπλιο και μόλις είχα παρκάρει, ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω απίστευτης κίνησης, σε μια ιδανική θέση. Πηγαίνοντας να βγω, λοιπόν, από το αυτοκίνητο, ένα ζευγάρι Αυστριακών με παρακάλεσαν αν ήταν δυνατόν να τους πάω στο Παλαμήδι γιατί δεν είχαν αρκετά χρήματα για ταξί. Τι να κάνω, ξεπάρκαρα, τους πήγα και επέστρεψα. Σχεδόν συγκινημένοι με ευχαρίστησαν, με κάλεσαν για φαγητό και προσπαθούσαν να μου δώσουν κάποια χρήματα, που εννοείται δεν τα πήρα!

 Είδες εφιάλτη;

 Είχα δει παλαιότερα ότι περιπλανιόμουν μόνος μου σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, όπου ήταν όμορφο, αλλά ήταν μόνο σκοτάδι και μου είπαν ότι, δυστυχώς, εδώ δεν ξημερώνει ποτέ και διαπίστωνα σιγά σιγά ότι δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Ευτυχώς, είχε ξημερώσει όταν ξύπνησα.

 Είχες μια ένοχη απόλαυση;

 Πρόσφατα, ήπια τρεις παγωμένες μπίρες, έφαγα δύο μπέργκερ με πατάτες από το αγαπημένο μου μπεργκεράδικο στο κέντρο της Αθήνας και για επιδόρπιο μια κρέπα-σοκολάτα. Το ευχαριστήθηκα!

 Σε έφεραν σε δύσκολη θέση;

 Την ίδια μέρα που είχα την ένοχη απόλαυση. Μου είπε ο μπεργκεράς: «Μα καλά, δύο μπέργκερ δεν νομίζετε ότι είναι υπερβολή;».

 Κοίταξα ενοχικά την κοιλιά μου και αισθάνθηκα άσχημα, αλλά το ξέχασα γρήγορα.

 Ξεπέρασες έναν φόβο;

 Στις «Κολυμπήθρες» στο Πάπιγκο προχωρούσαμε στο φαράγγι με τη φίλη μου όταν βρεθήκαμε σε ένα ύψωμα που έπρεπε να ανέβουμε. Λόγω υψοφοβίας δεν τα κατάφερα, αλλά τουλάχιστον ανέβηκα μέχρι τα δύο τρίτα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !