Η άνοδος στη «Δυναστεία» προκαλεί πονοκέφαλο στον ALPHA;


Πολύ καλές ήταν οι χθεσινές επιδόσεις του δεύτερου επεισοδίου της επιστροφής της θρυλικής σειράς "Η Δυναστεία" στο OPEN. Σημείωσε 10,2%, διπλασιάζοντας σχεδόν τα νούμερα της πρεμιέρας.

Ένα ποσοστό που δεν άρεσε σίγουρα στους ανθρώπους του ALPHA που φοβούνται πως ίσως φέτος έχουν πιο δυνατό αντίπαλο για το "Έλα στη θέση μου". Βλέπετε, ο περσινός "Πρίγκιπας της Φωτιάς" βρισκόταν μονίμως στο 4%, με αποτέλεσμα η καθημερινή κωμική σειρά να έχει το μονοπώλιο εκείνη την ώρα στη ψυχαγωγία.

Ας δούμε πως θα κινηθούν τα νούμερα και την υπόλοιπη εβδομάδα, και αν αυτά ξεπεράσουν και το 14% σιγά σιγά, τότε μάλλον τα 20αρια στο "Έλα στη θέση μου" θα θεωρούνται όνειρα θερινής νυκτός. 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Konis είπε…
Κάποια στιγμή θα τελειώσει η Δυναστεία αφού έχει 22 επεισόδια πράγμα που σημαίνει 4 εβδομάδες πράγμα που σημαίνει ότι αν ξεκινήσει το Έλα στην θέση μου προφανώς η Δυναστεία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε εκτός αν το Open έχει εξασφαλίσει και την δεύτερη σεζόν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
44 επεισόδια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν φοβούνται πως η Δυναστεία μπορεί να απειλήσει το Έλα στη θέση μου τότε φέτος δεν πιστεύουν στη σειρά όσο πίστευαν τα προηγούμενα χρόνια. Φοβούνται ότι μπορεί να έχει κουράσει.
Ο χρήστης maria13 είπε…
Εμένα πάντως μου αρέσει η Δυναστεία. Αλλά νομίζω πως δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα από μία μέρα.
Ο χρήστης Konis είπε…
@Ανωνυμε 19:36 και εγώ πιστεύω ότι το κανάλι δεν πιστεύει στο νέο κύκλο του Έλα στην θέση μου προσωπικά το είδα λίγο στην πρώτη σεζόν και αποσπασματικά δεύτερη και τρίτη και πιστεύω ότι έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί ήδη πάντως το κανάλι δεν τους έδωσε το πράσινο φως για όλη την σεζόν όπως τις προηγούμενες σεζόν αλλά τους έχει δώσει την έγκριση για 80 επεισόδια και αν τα νούμερα είναι ικανοποιητικά τότε θα πάρει το πράσινο φως διαφορετικά θα ολοκληρωθεί