Τζούλι Μασίνο: Κάθε 4 ώρες ελεγχω το αίμα μου...

0


Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο, που μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

 Πώς είναι η προσωπική σου ζωή;

 Δεν έχω προσωπική ζωή, δεν είναι εύκολο όταν είσαι καλλιτέχνης κι έχεις όνομα, δεν είναι εύκολο να κρατάς κάποιον δίπλα σου, είναι τύχη αυτό.

 Φοβούνται οι άντρες να σε πλησιάσουν;

 Πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται γενικά με το χαρακτήρα μου. Είμαι καλός άνθρωπος, κάνω ότι μπορώ για τα ζώα, είμαι vegetarian. Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το… οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες;

 Έπαθες αβιταμίνωση λόγω της μη σωστής διατροφής σου;

 Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα. Πόσα χρόνια έχεις να φας κρέας; Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνεις μεγάλη ζημιά.

 Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, για κάποιο λόγο. Βασικά δεν κάνω για καλλιτέχνης, αλλά είμαι καλλιτέχνης γιατί έχω ταλέντο, φωνή, γράφω βιβλία, τραγούδια, έχω χάρισμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !